.

.

Кола за телефон Sbode Bling, Регулируема На 360 ° Планина за мобилен телефон с кристали, Универсален кола за мобилен телефон С кристали, Автомобилна Поставка За телефон, К?

Кола за телефон Sbode Bling, Регулируема На 360 ° Планина за мобилен телефон с кристали, Универсален кола за мобилен телефон С

BGN 1.00
Продукти

【Размера на продукта】 Размер автомобил на притежателя на телефона е 8,5 * 8,5 см /3,35 *3,35 инча (В * Ш), е подходящо за повечето мобилни телефони и GPS устройстваИма шест цвята по избор : многоцветен, черен, розов, червен, син и бял. 【Високо качество】 Регулируем държач за мобилен телефон, произведен от висококачествена ABS-гума, пластмаса и искрящи кристални кристали.Изпълнен с висококачествени искрящи кристали, които при подходящо осветление пламнал, тъй като любимите си бижута. 【Лесна инсталация】 Тази проста и практична кола за телефон лесен за инсталиране, можете лесно да инсталирате тази кола за телефон без никакви инструменти, автоматични тип освобождаване на въздух или вида на залепване.Лесно отвалиться, лесно се побира и се отстранява, просто и удобно. 【Практичен дизайн】 За определяне Bling позволява лесно да включвате и изключвате телефона с една ръка.Осигурява допълнителен ъгъл на наклона на 360 ° и сверхустойчивый статив.Можете да поставите вашия телефон в една ориентация (хоризонтална, вертикална и т.), да я персонализирате най-удобен ъгъл и да се насладите на най-добри впечатления от шофирането. 【Модно бижу колата】 Този мини-стойка за телефона е перфектно съчетание на простота, мода и функционалност, украса, която ще се хареса на всички любители на автомобили, можете да дадете на кола за телефон на своя любим човек, приятели, роднини, колеги и т.

R

Продукти в категория