.

.

Многофункционален държач за телефон Graywhsky Тенис на Противоскользящий Държач за инструмент, Авто мат Силикон Противоскользящий Титуляр за телефон Управляемият пл?

Многофункционален държач за телефон Graywhsky Тенис на Противоскользящий Държач за инструмент, Авто мат Силикон Противоскользящий

BGN 1.33
Продукти

5 Определяне на кабела : На конзолата има отвор за закрепване на кабела, което може да се използва за закрепване на кабел за мобилен телефон, за да поддържа автомобил в чисти и спретнати. Завъртащо се основа на 360 ° : Кола на телефона е снабден повратна основание на 360 градуса, което може да се регулира, под всякакъв ъгъл, за да осигури надеждно управление, което е удобно, за да видите вашия телефон и да слушате музика. Универсална съвместимост : Държач за мобилен телефон подходяща за повечето представени на пазара на смартфони с дебелина от 6 мм до 8 мм и размер на екрана от 3,5 до 7 см. Силна лепливост : Изработен от висококачествени материали нескользящий мат ще помогне на продукт здраво приклеиться обратно към мястото, без да оставя драскотини или остатъци от лепило върху повърхността. Дизайн : Кола за телефон може да се използват с една ръка, и поставяне на телефона по-бързо и по-удобно.Не е необходимо да инсталирате, можете да го поставите навсякъде в колата под удобен ергономичен ъгъл, като по този начин намалява слепота при шофиране и прави пътуването по-безопасно.Многофункционален държач за телефон Тенис на противоскользящий държач за инструмент, Авто мат Силикон противоскользящий титуляр за телефон Управляемият планина за ТелефОнацвет на продукта : черен, сив, червен 3. Силна лепливост : изработен е от висококачествени материали, нескользящий мат ще помогне на продукт здраво да стъпи на точното място, без да оставя драскотини или остатъци от лепило върху повърхността на 1 * Държач за мобилен телефон Материал изделия : ABS, силикон5. Определяне на кабела : На конзолата има отвор за закрепване на кабела, което може да се използва за закрепване на кабел за мобилен телефон, за да поддържа автомобил в чисти и спретнати. Завъртащо се основа на 360 ° : Кола на телефона е снабден повратна основание на 360 градуса, което може да се регулира, под всякакъв ъгъл, за да осигури надеждно управление, което е удобно, за да видите вашия телефон и да слушате музика.Размери на продукта : 6*6*4 . Универсална съвместимост : Държач за мобилен телефон подходяща за повечето представени на пазара на смартфони с дебелина от 6 мм до 8 мм и размер на екрана от 3,5 до 7 см.

R

Продукти в категория