.

.

FAVOMOTO Телефон За Определяне на Телефон За Определяне на Пакет от мобилен Телефон Монтиране на Авто Мобилен вентилационна (противовакуумна) канална Телефон Авто вен

FAVOMOTO Телефон За Определяне на Телефон За Определяне на Пакет от мобилен Телефон Монтиране на Авто Мобилен вентилационна (противовакуумна)

BGN 0.67
Продукти

Гравитационната поставка за телефон : Осигурете надеждно закрепване за вашия мобилен телефонСъвместима с мобилни телефони диаметър 60-90 mm. Можете да се обърнете на телефона на 360 градуса хоризонтално или вертикално.Това ще направи вас и вашия телефон много по-безопасно по време на шофиране.Дръжте екрана се вижда в стойка, за да можете да използвате телефона си като навигатор.Кръст Бод Пакет включва 3 х стойка за телефона Функции-Материал : ABS. - Можете да се обърнете на телефона на 360 градуса хоризонтално или вертикално. - Да се съхранява на вас и вашия телефон много по-безопасно по време на шофиране. - Цвят : червен. - Съвместимо с мобилни телефони диаметър 60-90 мм - Осигурете надеждно закрепване за вашия мобилен телефон. - Размер : 14,5 x 12,5 x 5,5 виж Екран трябва да се вижда в стойка, за да можете да използвате телефона си като навигатор.Описание на продукта търсите професионалист, достъпни за употреба за телефон?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален притежателя на телефона да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

R

Продукти в категория