.

.

Мультяшная Прасе със Специална Форма Лапне Куката Комплекти Постелки Бродерия на една Кука Мат Комплект Аксесоари За Мокети Ръкоделие кръст Бод Лапне Куката Възг?

Мультяшная Прасе със Специална Форма Лапне Куката Комплекти Постелки Бродерия на една Кука Мат Комплект Аксесоари За Мокети Ръкоделие

BGN 3.33
Продукти

【Премиум качество】 Комплекти куки за подложка за бродиране се използват висококачествена цветна прежда, цветна карта, окото плат за бродерия, аксесоари за плетене на една кука, прежда достатъчно за приключване на калъфки за възглавници, всички инструменти, включени 【Проста производствена】 Нашия комплект се предлага в комплект с подробни иллюстрированными инструкции на английски език, които улесняват процеса на производство, за деца и възрастни.С мрежесто платно за цветен печат и лесно четим стъпка по стъпка описанието. 【Платно с цветен печат】 : Комплекти куки-ключалки "Направи си сам" с преносима опаковка в кутия.Опаковката включва платно с цветен печат, са пояснителни скици, прежда и куки за плетене.Това е идеален подарък за рождени дни, празници, годишнини, ден на майката и др. 【Портативен дизайн】 : Задната част на килима е нескользящий дизайн, който е удобен и практичен.Целият набор от куки-ключалки за бродерия тежи 0,35 кг, така че е удобно за носене. 【Чудесен подарък】 : Това е чудесен подарък за вашето семейство и приятели.Това може да е подарък за децата, родителите, приятелите си и на двойки на повечето празници или празници.Име на продукта : комплект за постелки с капаче / мат постелки със собствените си ръце Материал : акрил нишки + базова плат с изображение Размер на продукта : 52x38 см / 20,5x14,9 инча Тегло : 0,35 кг Стъпки : 1. Създайте първо мрежа там, където ви харесва, с помощта на инструмент капаче. Просто прошейте хоризонтална линия във всяка мрежа; Не прошивайте вертикална линия 3. Моля, имайте предвид, че цвета на платното избран само за това, за да покаже фигура.Моля, обърнете се към этикеткам на прежда, за да намерите най-подходящия цвят за използване на Помещение включва : 1 * Ръководство на английски език 1 * Холщовая плат с принтом въз основа на 1 * Игла за плетене на една кука 1 * Достатъчно количество от прежди с различни цветове 1 * Изискана опаковъчна кутия.

R

Продукти в категория