.

.

Holibanna 12 Опаковки Набор от материали за бродерия Комплекти за плетене на една кука за възрастни Комплекти за бродерия Комплекти за плетене на една кука, Комплект за ?

Holibanna 12 Опаковки Набор от материали за бродерия Комплекти за плетене на една кука за възрастни Комплекти за бродерия Комплекти

BGN 10.20
Продукти

АКСЕСОАРИ за бродерия с релефни - този комплект ще си влюбен е много по-лесно и по-приятноКОМПЛЕКТ за бродиране ЦВЕТЕН кръст - комплектът включва разнообразие от аксесоари за бродерия, което прави използването на много удобно. ПЯЛЬЦЫ за бродиране - С помощта на този комплект вие може да завърши красива бродерия, която ще бъде от голямо значение.Комплект за бродерия на цветя - Този комплект за начинаещи вышивальщиков ще се превърне в идеален подарък за приятели, деца и семейство.ИНСТРУМЕНТ за бродиране - приятен и подходящ подарък за вашето семейство, вашите приятели. аксесоари за бродерия с релефни - този комплект ще си влюбен е много по-лесно и по-приятно.КОМПЛЕКТ за бродиране ЦВЕТЕН кръст - комплектът включва разнообразие от аксесоари за бродерия, което прави използването на много удобно. ПЯЛЬЦЫ за бродиране - С помощта на този комплект вие може да завърши красива бродерия, която ще бъде от голямо значение.Комплект за бродерия на цветя - Този комплект за начинаещи вышивальщиков ще се превърне в идеален подарък за приятели, деца и семейство.ИНСТРУМЕНТ за бродиране - приятен и подходящ подарък за вашето семейство, вашите приятели.Списък на пакетите в 12 опаковки x комплекти за бродерия Характеристики - материали и добра изработка на производство осигуряват издръжливост и практичност комплект за бродиране със собствените си ръце. - Рамка за бродиране с регулировочным винт, който при необходимост може да се засилят, комплект за бродиране със собствените си ръце. - Материал : Бамбук, бельо комплект за бродерия за начинаещи. - Комплект за бродиране съдържа достатъчно количество аксесоари, така че начинаещите е много лесно да завърши влюбен конец. - Цвят : Както е показано в комплект за бродиране. - Размер : Около 18,00 X18,00 X0,20 см /7,07 X7,07 X0,08 инча Комплект за бродерия за начинаещи. - След приключване на проекта бродерия можете да направите в рамка и се използва като декоративен комплект за бродиране със собствените си ръце. - Този комплект за бродерия за начинаещи - идеален подарък за приятели, деца и семейство, комплект за бродерия за начинаещи.Описание на продукта Стартов комплект за бродиране игла Punch При производството на този изделия не се използват вредни вещества и не е нужно да се притеснявате за сигурността.

R

Продукти в категория