.

.

N / C Кутия за украса на масата е многофункциональную подвижни дървени резную кутия за салфетки във формата на слоника, гладка и чиста, която е много подходяща за дом?

N / C Кутия за украса на масата е многофункциональную подвижни дървени резную кутия за салфетки във формата на слоника, гладка и чиста,

BGN 58.20
Продукти

1 : Изработен е от висококачествени дървени материали, с фина обработка и гладка повърхност, не поцарапает ръцете си, е безопасен и безвреден за околната среда 2 : Горната част на кутията позволява лесно да публикувате и высвобождать плат и перфектно предпазва тъканта. Слоновете могат да донесе благополучие, късмет и успех и на себе си, затова много хора завод на слонове в домовете си. Организацията е част от живота.Всички се нуждаят от сложна многофункционална кутия за салфетки. 5 : Нашият 100% обслужване, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви помолим да реши проблема в рамките на 24 часа след получаване на електронното писмо. 1 : Изработен е от висококачествени дървени материали, с фина обработка и гладка повърхност, не поцарапает ръцете си, е безопасен и безвреден за околната среда. 2 : Горната част на кутията позволява лесно да публикувате и высвобождать плат и перфектно предпазва тъканта. Слоновете могат да донесе благополучие, късмет и успех и на себе си, затова много хора завод на слонове в домовете си. Организацията е част от живота.Всички се нуждаят от сложна многофункционална кутия за салфетки. 5 : Нашият 100% обслужване, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви помолим да реши проблема в рамките на 24 часа след получаване на електронното писмо. * : Луксозна изработка изработка от дърво, плавни линии, деликатен завършек, който отразява личния вкус на собственика и естетически изыск. * : Капак кутии за салфетки могат да бъдат поставени на всяка маса и това е максимално спестяване на място.Много подходящ за домашна и офис употреба. * : Украса статуя на слон може не само да украсят стаята си, но и да ви донесе късмет. * : Много е лесно да се почистват, за решаване на проблеми нужда от само един парцал. Забележка : Размерът на проекта : 11,81 "x 6,69"x 8,66". Моля, обърнете внимание, че тънка хартия трябва да бъде по-малък от размера, който ще бъде поставен. -настройки : Име на продукта : Кутия за салфетки с изображение на слон, за да резбарска Състояние : 100% чисто нов Материал : дърво Цвят : тъмно бордо Размер : 30 * 17 * 22 см Тегло : 1800 g Количество : 1 бр.

R

Продукти в категория