.

.

Комплект вилици за деца от 12 теми, Мини-Набор от прибори за хранене за предучилищна от неръждаема Стомана HaWare, Прибори за хранене с Кованым модел (за възрастни), да н?

Комплект вилици за деца от 12 теми, Мини-Набор от прибори за хранене за предучилищна от неръждаема Стомана HaWare, Прибори

BGN 6.59
Продукти

✅ ПОЛЕЗНИ МАТЕРИАЛИ (^ᴗ ^) - Детски вилици Ha Ware са изработени от висококачествена неръждаема стомана, не съдържа никел, бисфенол А и вредни вещества, безопасен за ежедневна употреба от деца, устойчиви на корозия и може да се мие в съдомиялна машина ✅ ЛЕСНО да изберете ХРАНА (^ᴗ^) - Гладки ръбове и правилни тънки шипа вилици позволяват на децата сами разламывать мека храна, което позволява на бебетата да се практикува и да се адаптират към настоящия столовым уреди. ✅ Е идеалният размер (^ᴗ^) - индивидуални мини размер, за да отговарят на ръка на дете и устата, чеканный фигура придава сияен блясък, за да привлече вниманието на деца, предлагам в рамките на 24 месеца +. ✅ Възрастен външен вид (^ᴗ^) - същото като набор от прибори за хранене баща и майка, един възрастен човек гледа набор от съдове за готвене, насърчаване на самостоятелно хранене на малки деца, за да спаси баща си и труда на мама, за да нахрани децата си. ✅ 12 парчета (^ᴗ^) – 12 бр мини-вилици и сладки, подходящи за малки деца, деца, предучилищна възраст деца, идеален подарък за Коледа, Рожден Ден, парти, и др ✅ ПОЛЕЗНИ МАТЕРИАЛИ (^ᴗ ^) - Детски вилици Ha Ware са изработени от висококачествена неръждаема стомана, не съдържа никел, бисфенол А и вредни вещества, безопасен за ежедневна употреба от деца, устойчиви на корозия и може да се мие в съдомиялна машина. ✅ ЛЕСНО да изберете ХРАНА (^ᴗ^) - Гладки ръбове и правилни тънки шипа вилици позволяват на децата сами разламывать мека храна, което позволява на бебетата да се практикува и да се адаптират към настоящия столовым уреди. ✅ Е идеалният размер (^ᴗ^) - индивидуални мини размер, за да отговарят на ръка на дете и устата, чеканный фигура придава сияен блясък, за да привлече вниманието на деца, предлагам в рамките на 24 месеца +. ✅ Възрастен външен вид (^ᴗ^) - същото като набор от прибори за хранене баща и майка, един възрастен човек гледа набор от съдове за готвене, насърчаване на самостоятелно хранене на малки деца, за да спаси баща си и труда на мама, за да нахрани децата си. ✅ 12 парчета (^ᴗ^) – 12 бр мини-вилици и сладки, подходящи за малки деца, деца, предучилищна възраст деца, идеален подарък за Коледа, Рожден Ден, парти, и др Детски комплект вилици Ha Ware от 12 теми, разработени в съответствие с особеностите на децата.Ние сме разработили размер на прибори за хранене така, че да те идваха за ръцете и устата на бебето.Всяко парче е с тънко заоблени ръбове, няма да навреди на устните или кожата на деца.Този комплект вилици за деца е изработен от неръждаема стомана 18/0, без съдържание на вредни вещества, което е безопасно за ежедневна употреба от деца.

R

Продукти в категория