.

.

Чанта за бебешки Шишета с вода, Изолирано Бутилка за вода lder с Sulder r Sling Детска Мультяшная Чанта За бутилка С Вода, Преносима Переноска за Напитки (r)

Чанта за бебешки Шишета с вода, Изолирано Бутилка за вода lder с Sulder r Sling Детска Мультяшная Чанта За бутилка С Вода, Преносима

BGN 3.33
Продукти

¡¾ Лесно Почистване¡¿Когато става въпрос за младенцах, децата и храна, елементарно е неизбеженТези чанти са проектирани така, за да е лесно за почистване.урди мрежест материал, не се притеснявай за това, че децата порвут.Силиконов скоба за 3 D-маски за лице. ¡¾ Сигурност и компактност¡¿Компактна и удобна, тази чанта за бебешки бутилки, предназначени за настаняване на едно шише за по-голям размер или една бутилка sll и snack.de изработена от висококачествена тъкан, нетоксичен, без мирис, е безопасен за използване за едно дете. ¡¾ Красив Дизайн¡¿Този калъф за бебешки шишета с вода е проектиран като прекрасни карикатури, той привлича вниманието на децата, децата го обичат повече. ¡¾ Лесно да носите със себе си ¡¿ Му е достатъчно да се премахне, а удобен скоба r лесно закрепване към дръжката, дамска чанта или раница, което го прави идеален за детска стая или бързо ходене в парка или спа център. Выдвижное дупка rs за удобно съхранение на бутилки. ¡¾ Сигурност и компактност¡¿Компактна и удобна, тази чанта за бебешки бутилки, предназначени за настаняване на едно шише за по-голям размер или една бутилка sll и snack.de изработена от висококачествена тъкан, нетоксичен, без мирис, е безопасен за използване за едно дете.Параметри : Материал : полипропилен памук + плюшен плат Тя : , малка r, самолет, бухал, роботът (по желание) на Подходящ диаметър на бутилката : под 6,5 см пакет включва : 1 * Калъф за детски анимационни бутилки за вода Забележка : Действителният цвят на продукта може да се различава от цвета на ПЗ от осветление.При измерване на продукта може да бъде едно малко отклонение.

R

Продукти в категория