.

.

2 ЕЛЕМЕНТА Играчка За Котки, Веревочная Мишката, Игрални Аксесоари, Подвесная Прибиращ се Играчка За Улов на Котки, Забавна рамка, която да Подвесная Прыгающая Мишк?

2 ЕЛЕМЕНТА Играчка За Котки, Веревочная Мишката, Игрални Аксесоари, Подвесная Прибиращ се Играчка За Улов на Котки, Забавна рамка,

BGN 3.02
Продукти

【Взаимозаменяеми】Другия край на въжето може да се замени всеки окачен играчка за котки с катарамаТова позволява на котката винаги се запази свежестта на игра, както и промяна на главата също може да се замени с нейното увреждане, което е по-икономично. 【Регулируема дължина】Дължината на въжета за окачване могат да бъдат произволно да се регулира с помощта на куката, за да се установи различна височина и сложността за котки.Най-кратък - 75 см, а най-дългата - 155 виж Въже еластични, и я лесно навреди на котката. 【Многоцелеви】 Всеки комплект е оборудван несверленными скоби, които могат да бъдат прикрепени към рамката на вратата или на всеки плоскому възвисяването.За използване просто липсва въже през кръгъл отвор в средата лък тел.Също така може да бъде окачен директно на масата, рафт, дръжката на вратата, рамката за катерене котки и т. 【Конструкция бънджи кабел】 Обща дължина от около 180 см, еластичен голям размер позволява на малки детски играчки поклащане на дъното.Форма на мишката, която се привлича вниманието на котката при шевелении. 【Следпродажбено обслужване】 Благодарим ви за закупуването на нашите продукти, ние се стремим да създават продукти с най-високо качество.Стоки се продават безусловно в рамките на 30 дни, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Взаимозаменяеми】Другия край на въжето може да се замени всеки окачен играчка за котки с катарама.Това позволява на котката винаги се запази свежестта на игра, както и промяна на главата също може да се замени с нейното увреждане, което е по-икономично. 【Регулируема дължина】Дължината на въжета за окачване могат да бъдат произволно да се регулира с помощта на куката, за да се установи различна височина и сложността за котки.Най-кратък - 75 см, а най-дългата - 155 виж Въже еластични, и я лесно навреди на котката. 【Многоцелеви】 Всеки комплект е оборудван несверленными скоби, които могат да бъдат прикрепени към рамката на вратата или на всеки плоскому възвисяването.За използване просто липсва въже през кръгъл отвор в средата лък тел.Също така може да бъде окачен директно на масата, рафт, дръжката на вратата, рамката за катерене котки и т. 【Конструкция бънджи кабел】 Обща дължина от около 180 см, еластичен голям размер позволява на малки детски играчки поклащане на дъното.

R

Продукти в категория