.

.

Яки котки Solmoony Breakaway с Камбана, Регулируема Сигурен Нашийник за Коте, Яки Момичета-Котки с Кристали от плюшено Кадифе (Purple1)

Яки котки Solmoony Breakaway с Камбана, Регулируема Сигурен Нашийник за Коте, Яки Момичета-Котки с Кристали от плюшено Кадифе

BGN 3.60
Продукти

【Отличен материал】 : Замшевая микрофибър, мека текстура, удобни и дишащи, здрава, удобна в чорап, няма да навреди на котката кожа, добре ще защити кошачью врата 【Модерен нашийник с декорации】 : Дизайн кристали на яка блести под слънчева светлина, което не само прави вашия домашен любимец ослепително и очарователна, но и ви помага бързо да намерите своя домашен любимец. 【Безопасен и удобен дизайн яка】 : Яки котки с отделяющейся ключалката може лесно да се свали, за да се гарантира сигурността на вашия любим човек коте, когато той / тя лазает по дърветата или изследва малки места. 【нашийник за коте с камбана】 : Сладък свирки ще публикува хрупкави звоночки по време на правенето на котки.Ясно можете да ги чуе и улавя движението на котките, за да не се загубим. (Ако котката ви не обича свирки, можете да ги напусне). 【Регулируем размер на】 : Яки котки имат регламентирана дължина от 10 до 13,5 см и широчина 0,4 инча, които са подходящи за всякакви етапа на развитие на вашия приятел космати - от малко коте до котки в напреднала възраст.

R

Продукти в категория