.

.

LUVADU ZCX опаковка покривала за обувки Интелигентна машина за производство на покривала за обувки Домашна Автоматична Електрическа Машина за формоване на обувки пок?

LUVADU ZCX опаковка покривала за обувки Интелигентна машина за производство на покривала за обувки Домашна Автоматична Електрическа

BGN 2.33
Продукти

Държава, както е посочено друго 【Автоматично калъф за обувки】 Автоматично дозиране система калцуни проектирани с оглед на хигиената на повърхности, осигуряване на безопасно движение дори по свежевымытым пола. Идеален за използване на всяко място, у дома или в офиса, дори когато вали. 【Широко приложение】 Опаковка, подходящи за всички видове обувки и гарантира, че дори и жени на високи токчета, могат да безшумно да се движи из влажни повърхности.Той е практичен за употреба, и не трябва да се безпокоите за това, че трябва да се сменят често тип обувки. 【Практичност】 обувки могат да бъдат автоматично увити в пакет, просто като поставите крак на пишеща машина и леко тъпче.Това ще ни помогне да се поддържа в стаята максимална чистота. 【Дизайн и стил】 Опаковка е изработена от ABS-пластмаса, за да се гарантира, че тя е устойчива на всеки изложени на обувки на проекта.Линейна и монохромен дизайн придава на устройството, минималистичен вид, който е подходящ за всяка ситуация вътре или извън дома. 【Набор от диспенсеров за калцуни】 автоматично калъф за обувки : 1 диспенсер за калцуни + бахилы, стъпките за инсталация са много лесни и могат да бъдат свалени и почистени по всяко време.Държава, както е посочено друго. 【Автоматично калъф за обувки】 Автоматично дозиране система калцуни проектирани с оглед на хигиената на повърхности, осигуряване на безопасно движение дори по свежевымытым пола. Идеален за използване на всяко място, у дома или в офиса, дори когато вали. 【Широко приложение】 Опаковка, подходящи за всички видове обувки и гарантира, че дори и жени на високи токчета, могат да безшумно да се движи из влажни повърхности.Той е практичен за употреба, и не трябва да се безпокоите за това, че трябва да се сменят често тип обувки. 【Практичност】 обувки могат да бъдат автоматично увити в пакет, просто като поставите крак на пишеща машина и леко тъпче.Това ще ни помогне да се поддържа в стаята максимална чистота. 【Дизайн и стил】 Опаковка е изработена от ABS-пластмаса, за да се гарантира, че тя е устойчива на всеки изложени на обувки на проекта.Линейна и монохромен дизайн придава на устройството, минималистичен вид, който е подходящ за всяка ситуация вътре или извън дома.

R

Продукти в категория