.

.

Didiseaon 6 Греди от Бамбукови ленти за Плетене Работи От Кожа, Бамбук, Ратан, Широка Тънка Плоска Бобина от Тръстика Плосък Тръстика за Плетене на Кошници със собствени?

Didiseaon 6 Греди от Бамбукови ленти за Плетене Работи От Кожа, Бамбук, Ратан, Широка Тънка Плоска Бобина от Тръстика Плосък Тръстика за

BGN 6.08
Продукти

100% Памук ? Висококачествен бамбуков материал, тези бамбукови ленти са здрави и силни, ги лесно да се деформира и да се прекъсне.Достатъчно е по-удобен за направата на вашите работи и за задоволяване на различни нужди. ?Бамбукови ленти от премиум-клас, подходящи за грижа за мебели, столове, маси, кошници за съхранение, ширмами.Идеален за направата на малки корзиночек; за постигане на най-добри резултати се накисва преди плетением; равномерно, трошене и гладките, което улеснява извършването им форми. За мебели отново изглежда чиста и нова, доста изплакнете я с маркуч и избършете. ?Много тънка тростниковая макара е изработена от мека клен дърво и е идеален за направата на по-малки кошници;; за постигане на най-добри резултати, преди плетением накиснете го равномерно, трошене и гладките, което улеснява извършването й форми.Ленти могат да се сгъват под голям ъгъл, без изстискване.Достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в количества. ?Бамбукови ленти, особено ставите бамбук, са били точно отфрезерованы, гладки на пипане и не бодлив, те не ще цепя на ръката си.Ленти нарезаются на тънки филийки, за да се облекчи приготвянето на занаяти.Тази бамбук лента, предназначена за ремонт на повредени ракита или плетене на нови продукти, като например кошница. ?Ратан създава по-естествена и приятна обстановка.Идва в достатъчно количество, достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в производството на своите ръце.Подходящ за някои фенове diy, с него те могат да направят своя собствена кошница за бродерия и бамбуковую мебели.описаниеЭтот продукт представлява материал за плетене от бамбук, предназначени за декорация на партита, заплитане и ремонт на столове, маси, кошници за съхранение.Той е добре направен, красочен и изглежда реалистично и красиво.Това може да е за приятелите, които се нуждаят от здрав материал за плетене от бамбук Характеристики-Цвят : както е показано .-Материал : бамбук. Опаковане включително.2 връзки бамбукови ленти от 0,5 см, 2 връзки бамбукови ленти 1 см, 2 връзки бамбукови ленти 1,5 виж.

R

Продукти в категория