.

.

Kisangel 3 серии с Подогревателем, Стерилизатором, Автомобилен Нагревател за Чаши, Черни Капаци, Аксесоари за Шишета, Бебешка чанта, с Преносим Гъвкав Калъф, Кабел, Темп?

Kisangel 3 серии с Подогревателем, Стерилизатором, Автомобилен Нагревател за Чаши, Черни Капаци, Аксесоари за Шишета, Бебешка

BGN 0.67
Продукти

платUSB-нагревател за бутилки, автомобилен нагревател за бутилки, преносим нагревател за бутилки, мини-нагревател за бебешки шишета : С кука за удобно носене.Това е наистина едно прекрасно приспособление за пътуване.Нагревател за бебешки шишета за пътуване : Изработен е от отоплителния материал от въглеродни влакна, бързо и равномерно загряване.Автомобилен нагревател за бебешки шишета : Автоматична функция защита от прегряване, след 60 минути загряване на печката ще се поддържа постоянна температура от 40 ℃, той може да запази топлината през цялото време за безопасна употреба.Чанта за топли Бутилки : Той е лесен за управление и може да се използва за подгряване на кафе, вода и т., Охладител за бебешки бутилки, нагревател за чаши, нагревател за хранене : универсален автомобилен мини-лайн програмист на температурата.Осъществяване на Списък 1 комплект нагревател за бебешки шишета Характеристики - С кука за удобно носене.Това е наистина едно прекрасно приспособление за пътуване. - Автоматична функция защита от прегряване, след 60 минути загряване на печката ще се поддържа постоянна температура от 40 ℃, той може да запази топлината през цялото време за безопасна употреба. - Той е лесен за управление и може да се използва за подгряване на кафе, вода и т. - универсален автомобилен мини-програмист линейна температура. - Размер : 25 x 10 x 10 cm - Температура : 45 ℃- 50 ℃ - Напрежение : 5 vdc - Материал : Плат - Произведен от отоплителния материал от въглеродни влакна, бързо и равномерно загряване. - Цвят : черен - Добра разтегливост, той може да се разтягат, за да съответства на размера на бебешка храна.Описание на продукта Автомобилен нагревател за бебешки шишета Продукт представлява линеен нагревател за шишета, който е подходящ за шишета. автомобилен нагревател за бебешки шишета С постоянна температура 40-50 ℃ може да запази топлината през цялото време.USB-нагревател за бутилки, автомобилен нагревател за бутилки, преносим нагревател за бутилки, мини-нагревател за бебешки шишета С преносим дизайн и лесен за използване, е наистина прекрасно приспособление за пътуване.Чанта за топли бутилки Лесна работа и може да се използва за подгряване на кафе, вода и т.

R

Продукти в категория