.

.

Alishomtll 4 бр., Тъмно-Сини Комплекти Завеса за душ с Нескользящим Подложка, капак за Тоалетна и Подложка за Баня, душ Завеса за душ с участието на Синьо Злато с 12 куки, Лу?

Alishomtll 4 бр., Тъмно-Сини Комплекти Завеса за душ с Нескользящим Подложка, капак за Тоалетна и Подложка за Баня, душ Завеса за душ с

BGN 11.66
Продукти

【Водоустойчива и здрава】 Тъмно-синята завеса за душ, изработен от устойчив полиестер, няма мирис и е защитеноВодоустойчив материал, дава възможност за лесно подхлъзване на вода, за предотвратяване на намокряне, за да се запази чиста и суха.Е светло претеглят хем го предпазва развевание. 【Устойчиви на хлъзгане и сигурен】 Нашия комплект за баня включва в себе си три различни предмета - подложка за баня, капака на тоалетната чиния и U-образна мат.Всичко е направено от мека, добре попиваща кърпа, която създава усещане за уют.Висококачествена облицовка от TPR предотвратява подхлъзване, което осигурява сигурност за вас и вашето семейство. 【Модерен дизайн】 В нашия набор на щори navy blueshower прилага технология за печат с висока разделителна способност, която се различава стилен и модерен дизайн, който е задължително да украсят всеки интериор на банята.Като придава на вашата баня завършен вид, съответстващ на стила си. 【Е подходящ за повечето бани】 Размери завеси за душ 70 "L × 69" W, капак, капаци на тоалетни O-образна форма е с размери 16,5 "L × "14,6" W; Сгъсти подложка за баня е с размери 23,6 "L × 15,7" W. U-образна мат има размери 17,7 "L × 15,8" W. В комплекта завеси за душ включва 12 куки, което улеснява инсталирането и използването на изваждането от кутията. 【Лесна поддръжка】 За теста за баня-с душ завеса за душ и подови изтривалки на разположение е лесно да се грижи.Може да се пере в машина и да се мотае да изсъхне.Нежен цикъл, с ниска сушене на перална машина.Накиснете тези комплекти завеса за душ с подови изтривалки на разположение във водата и го оставете да изсъхне на въздух, да се отървете от бръчките.Подновете своята баня с помощта на нашия набор за баня и усетите максимален комфорт.Фланелевый мат комплект с подложка за баня създава комфортно усещане за облекчаване на умора.Нескользящая подложка помага за предотвратяване на приплъзване на продукта, което го прави по-надежден и удобен за използване.Този комплект за баня се отличава със съвременен дизайн, който подхожда на повечето елементи на интериора на банята.Ние предлагаме възможност за избор на два различни по големина : среден и голям.Машинно пране за удобство, грижа.

R

Продукти в категория