.

.

EDOSSA Керамична Четка за Тоалетна С Дълга дръжка Дизайн на Четка за Тоалетна Проста Чист Мъртъв Ъгъл Четка за Тоалетна Баня Домакински Комплект Четка за тоалетна (Цв?

EDOSSA Керамична Четка за Тоалетна С Дълга дръжка Дизайн на Четка за Тоалетна Проста Чист Мъртъв Ъгъл Четка за Тоалетна Баня Домакински

BGN 42.67
Продукти

Висококачествена мека вата (термопластичная гума) притежава висока якост и може да проникне в ъгли и пукнатини на бортика тоалетната чиния, за дълбоко почистванеВентилация на основание помага на вода в храстите по-бързо да изсъхне.Идеален за почистване на тоалетни чинии, мивки, вани и други керамични изделия.Това е чудесен аксесоар за поддържане на чистота и чистота в банята. Керамична четка за тоалетна : пада на пода красив и практичен прост дизайн. Керамика, ръчно изработени добра текстура, лесен за почистване, устойчив на корозия, стареене, не е лесно да се поддава на корнизи, не е лесно да се боядиса. Дъното стабилно, а външния пръстен е естествения цвят на порцелан глина, което го прави по-устойчив.Изискани модели, обжигаемые при висока температура, фини и прецизни. Главата на четката може да бъде заменен и конструкция плъзгаща линия инсталиран, инсталирайте здрава, както и подмяната на удобен.Висококачествена мека вата (термопластичная гума) притежава висока якост и може да проникне в ъгли и пукнатини на бортика тоалетната чиния, за дълбоко почистване.Вентилация на основание помага на вода в храстите по-бързо да изсъхне.Идеален за почистване на тоалетни чинии, мивки, вани и други керамични изделия.Това е чудесен аксесоар за поддържане на чистота и чистота в банята. Керамична четка за тоалетна : пада на пода красив и практичен прост дизайн. Керамика, ръчно изработени добра текстура, лесен за почистване, устойчив на корозия, стареене, не е лесно да се поддава на корнизи, не е лесно да се боядиса. Дъното стабилно, а външния пръстен е естествения цвят на порцелан глина, което го прави по-устойчив.Изискани модели, обжигаемые при висока температура, фини и прецизни. Главата на четката може да бъде заменен и конструкция плъзгаща линия инсталиран, инсталирайте здрава, както и подмяната на удобен.Ръчно измерване се дължи на различни методи за измерване на поръчката в размер ще бъде малка, моля, обърнете внимание, че това няма да се отрази на общата употреба; За продажба или сервизно обслужване ако имате някакви въпроси или предложения за този продукт, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще направим това за вас, за да отговарят на клиента service.

R

Продукти в категория