.

.

Автоматично 14-инчов електрически вентилатор ALAVENTE 12V За вентилация на микробуса с двустранен вентилация, 3 Платна горния капак, три скоростни режими и дистанционно ?

Автоматично 14-инчов електрически вентилатор ALAVENTE 12V За вентилация на микробуса с двустранен вентилация, 3 Платна горния капак, три скоростни

BGN 2.00
Продукти

【Automatic RV Vent】Вентилационна система Alavente на АВТОБУСА, която осигурява на вашия автомобил мощно охлаждане, ауспух и ефективен контрол на влажносттаУниверсален 14-инчов дизайн на отворена капачка, европейски стил, изработен от устойчив на uv материал, подходящ за повечето покрив на автобуса. 【Настройка дъжд】 Снабден с термостат и вграден сензор за дъжд, когато сензорът се чувства дъжд, горната част на кутията с электроподъемником автоматично се затваря за допълнителна защита, трябва да не се притеснява колата в тежки метеорологични условия. 【Дистанционно управление】 Повече не трябва да се настрои ръчно, вентилатор идва с дистанционно управление, за да промените скоростта, настройка на температурата, автоматизация на абсорбатори, отваряне и затваряне на капака.Също така можете да персонализирате настройка на вентилатора, само с едно докосване на арматурното табло. 【3 платна фен】 С независим предохранителем, висока производителност на въртене на вентилатора с три скорости на въртене на лопатките, лесен за работа, можете да изберете необходимата скорост на вентилация. 【Двустранен вентилация】 С двустранен вентилация, на въздуха, бързо отива в салон и излиза от салона, ниско ниво на шум, приток на свеж въздух отвън и мак застоявшегося въздух от колата, намаляване на температурата в микробус, се осигурява добра циркулация на въздуха през целия ден, осигурява комфорт и облекчение на въздуха в купето на вашия автомобил. 【Automatic RV Vent】Вентилационна система Alavente на АВТОБУСА, която осигурява на вашия автомобил мощно охлаждане, ауспух и ефективен контрол на влажността.Универсален 14-инчов дизайн на отворена капачка, европейски стил, изработен от устойчив на uv материал, подходящ за повечето покрив на автобуса. 【Настройка дъжд】 Снабден с термостат и вграден сензор за дъжд, когато сензорът се чувства дъжд, горната част на кутията с электроподъемником автоматично се затваря за допълнителна защита, трябва да не се притеснява колата в тежки метеорологични условия. 【Дистанционно управление】 Повече не трябва да се настрои ръчно, вентилатор идва с дистанционно управление, за да промените скоростта, настройка на температурата, автоматизация на абсорбатори, отваряне и затваряне на капака.

R

Продукти в категория