.

.

N/A Регулируем Сгъваем Компютърна маса, Маса за лаптоп, Домашен маса за лаптоп, Бюро с тавата, в скута си, маса за учене и четене, масичка с тавата (Цвят: B размер: One Size)

N/A Регулируем Сгъваем Компютърна маса, Маса за лаптоп, Домашен маса за лаптоп, Бюро с тавата, в скута си, маса за учене и четене, масичка

BGN 2.67
Продукти

Таблет или книга може надеждно да се засилят, за зареждане на таблета е проста, тъй като в стойка има отвор за кабел Идеален за къмпинг, пикник, работа или домашна употреба. Лесно се сгъва за съхранение и транспортиране. Това е по-плоска, гладка и лесно моющаяся повърхност. Достатъчно работно пространство с подстаканником, държач за химикалки и малко чекмедже. Таблет или книга може надеждно да се засилят, за зареждане на таблета е проста, тъй като в стойка има отвор за кабел. Идеален за къмпинг, пикник, работа или домашна употреба. Лесно се сгъва за съхранение и транспортиране. Това е по-плоска, гладка и лесно моющаяся повърхност. Достатъчно работно пространство с подстаканником, държач за химикалки и малко чекмедже. Таблет или книга може надеждно да се засилят, за зареждане на таблета е проста, тъй като в стойка има отвор за кабел. Идеален за къмпинг, пикник, работа или домашна употреба. -Лесно се сгъва за съхранение и транспортиране. Това е по-плоска, гладка и лесно моющаяся повърхност. Достатъчно работно пространство с подстаканником, държач за химикалки и малко чекмедже. Насладете се на Интернет в легла, диван, маса, килим на тревата.- Можете да използвате като маса за лаптоп, писмено маса, бележник за рисуване, маса за хранене към легла, поставки за цветя и др Параметри : Име : Сгъване компютърна маса Размер в разложенном формата на : 55x36x5 см / 21,7x14,2x2 инча и размер : 67,5x36x27 см / 26,6x14,2x10,6 см Материал : пластмаса Цвят : бял, сив, бежов Опаковъчен sheet1 * Сгъваема компютърна маса Забележки : 1. Продават се само на основните стоки , а не от други продукти. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите запитвания.Върху него са поставени десетки книги, и те са здраво закрепени, плоски и не деформирана, и да се поддържа здраво.

R

Продукти в категория