.

.

ZHAOLEI Творчески Фотоалбум с Голям капацитет, сменяем Фото албум, Семеен Фотоалбум, творческо Писане за двойки (Цвят: бял-Динозавър Doodle4, размер: 102 * 153 мм)

ZHAOLEI Творчески Фотоалбум с Голям капацитет, сменяем Фото албум, Семеен Фотоалбум, творческо Писане за двойки (Цвят: бял-Динозавър

BGN 189.78
Продукти

Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални нещавашият специален албум за изрезки, насладете се на вашите лични фотоальбомом. запазете спомените за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т., И отново да преживееш своето приятелство, любов и грижа за семейството. фото албум - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.вашият специален албум за изрезки, насладете се на вашите лични фотоальбомом. запазете спомените за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т., И отново да преживееш своето приятелство, любов и грижа за семейството. фото албум - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Функция : Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.вашият специален албум за изрезки, насладете се на вашите лични фотоальбомом. запазете спомените за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т. И изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството. фото албум - добър избор за защита на вашите снимки и подарък. Брой страници : 60 страници /120 Характеристики на албума : побира 600 снимки с размер 5-6-7 инча (102 * 153 мм / 4,02 * 6,02 инча) Стил : Междинен албум Материал корица : изкуствена кожа Цвят на корицата за албум със снимки : черен, розов, червен Корици : винт корици Определяне : колекция от снимки и пощенски картички Материал на вътрешната страница : полипропилен прозрачен пакет, полипропиленови черни пити Корица на Размера на външния вид : 340*50*330 мм/инч 12,6*1,97*13 Опаковка : 1 бр. фотоалбум Забележка : Моля, моля, обърнете внимание на една малка разлика в размер на (1-2 см).Забележка : Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Изложба на продукта.

R

Продукти в категория