.

.

Музикалното Ковчег Kajiewo, Музикална Ковчег с 3D Хрустальным Топка с Проекция Топла Светлина, Въртяща се на 360 °, Детски лека нощ, Декор, Подарък за Момичета, Жени, Деца, ?

Музикалното Ковчег Kajiewo, Музикална Ковчег с 3D Хрустальным Топка с Проекция Топла Светлина, Въртяща се на 360 °, Детски лека

BGN 0.33
Продукти

?Музикална ковчег е направен от кристал K9Триизмерно изображение на "Принц" работи по прозрачен и красив висококачествен кристал въздух.Художествена светлинна и звукова скулптура!Ние защитаваме вашите скъпоценни спомени и вашето време с помощта на бързи звуци и мелодии.Песен : Тема Лапуты-Замък в небето. ? Приятна нощна светлина.Благодарение на 12-led лампочкам led осветление, което бавно се излъчва топли цветове, подчертани под хрустальным стъкло, създавайки зашеметяващата красота и великолепие.Тъй като той е акумулаторна батерия, тя може да се използва като прикроватной лампа или фенерче.Също така е много полезно преди да отидеш на сън, по време на прекъсване на електрозахранването или в случай на природно бедствие.Капацитет на батерията : 1200 mah, време на зареждане : 2-3 часа време за осветление : 8-12 часа. ?Насладете се на Собствените Си време.Когато завивате основна извор на напрежение в долната част на основата, се чува звук на 18-единия музикална кутия за бижута (за производство на Nidec Sankyo), и светодиодът светва, докато подът бавно се върти заедно с нея. 2-3 оборота метален диск достатъчно приблизително за 1 минута слушане на музика.За да можете да се отпуснете физически и психически и да се потопите в мирен свят.Това е много романтично и мечтательно. ? Страхотна проекция.Когато топката се поставя на основата, върху която гори кристал, той свети и красив модел под формата на лотос се проектира на тавана, създавайки романтична атмосфера и ви кара да се чувствате щастливи, просто гледам на него.Можете да слушате музикална кутия за бижута, търся красива панела, и това определено лекарство! (Забележка : колкото по-нисък таван, толкова по-добре ефектът на проекцията. ? Най-добрият подарък.Основата, изработени от масивна дървесина бук и са изработени ръчно.Така че всички дървени повърхности имат различен фигура.Натурален цвят, без цвят, натурален и екологично чист.Фантастичен кристална топка и луксозна поставка от чисто дърво - перфектно съчетание.Като подарък за Коледа или Свети Валентин, на парти по случай рожден ден или различни сувенири, той също така е идеален за това, да го дари, заедно с една незабравима песен. ?Музикална ковчег е направен от кристал K9.Триизмерно изображение на "Принц" работи по прозрачен и красив висококачествен кристал въздух.Художествена светлинна и звукова скулптура!Ние защитаваме вашите скъпоценни спомени и вашето време с помощта на бързи звуци и мелодии.Песен : Тема Лапуты-Замък в небето. ? Приятна нощна светлина.Благодарение на 12-led лампочкам led осветление, което бавно се излъчва топли цветове, подчертани под хрустальным стъкло, създавайки зашеметяващата красота и великолепие.Тъй като той е акумулаторна батерия, тя може да се използва като прикроватной лампа или фенерче.Също така е много полезно преди да отидеш на сън, по време на прекъсване на електрозахранването или в случай на природно бедствие.

R

Продукти в категория