.

.

Калъф за cd-та alavisxf xx, Държач за DVD-дискове с Капацитет 432, Сверхпрочный Защитен Органайзер за съхранение на качени файлове в джоб, Портмоне-твърда Подвързия, за Автом?

Калъф за cd-та alavisxf xx, Държач за DVD-дискове с Капацитет 432, Сверхпрочный Защитен Органайзер за съхранение на качени файлове

BGN 18.99
Продукти

♪♪ Капацитет 432 броя ♪♪ : Нашият калъф за cd-дискове с голям капацитет, с капацитет 432 cd-DVD диск, което ви позволява да спестите повече място за съхранение на вашите вещиКалъф за съхранение на cd-та ще защитава вашия любим диск от прах, драскотини, счупвания и други повреди. ♪♪Материал премиум-клас ♪♪ : Калъф е изработен от найлон, траен и мек, за да защитите вашия cd-диск от увреждане.Ръкавите са изработени от полипропиленова тъкан и нетъкан текстил, на ръкава за cd-та има най-горния мъжец, предназначени за защита на DVD от изплъзване. ♪♪Цип ♪♪ : За защита на вашите cd-та от падане предвидена с цип, а с 432 вставленными DVD дискове мълния, все още може лесно застегиваться.Дизайн с цип е много лесен за използване, децата могат лесно да се отварят и затварят го. ♪♪ Спестяване на пространство ♪♪ : При вас е такъв проблем, обложки за cd-та са прекалено много, и когато ви е необходим диск, не можете да го намерите?Наличието на организатор за съхранение на 432 място може да реши проблема и да се спести място в дома си, на рафта, в колата и така нататък.Съхранявайте компакт-диск в ред и наводите реда в къщата и колата. ♪♪ Обърнете внимание ♪♪ : Може да има малка разлика в цвета се дължи на монитора на фотоапарата или на други фактори, моля, обърнете се към физическото продукт.Ако имате някакви въпроси относно вашата поръчка, моля свържете се с нас.ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.

R

Продукти в категория