.

.

Healeved 14 бр. Почистване Червен Салон за Синьо небе Женски Жълто Детски Скрубер За Студенти Лилаво за с Отлепване Средство Orange Задната Мъжки Рукавица За Душ и Зелена Р?

Healeved 14 бр. Почистване Червен Салон за Синьо небе Женски Жълто Детски Скрубер За Студенти Лилаво за с Отлепване Средство Orange Задната

BGN 4.10
Продукти

ЧЕТКА ЗА ДУШ - Нежна ексфолиация, тези ексфолиращи ръкавици за тялото си внимателно са подходящи за чувствителна кожа и за ежедневна употреба и премахват мъртвите кожни клеткиРЪКАВИЦИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ на МЪРТВАТА КОЖА-подходящ материал.Това е така, и е много траен.РЪКАВИЦА ЗА МАСАЖ на ГЪРБА - Изработена от материал multi-bath, ръкавица е предназначена за използване при вземането на душ.РЪКАВИЦИ ЗА СПА-ПРОЦЕДУРИ - Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.РЪКАВИЦИ ЗА миене на съдове - Хавлиени ръкавици, различни цветове, на добри принадлежности за баня за жени, мъже и юноши.ЧЕТКА ЗА ДУШ - Нежна ексфолиация, тези ексфолиращи ръкавици за тялото си внимателно са подходящи за чувствителна кожа и за ежедневна употреба и премахват мъртвите кожни клетки.РЪКАВИЦИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ на МЪРТВАТА КОЖА-подходящ материал.Това е така, и е много траен.РЪКАВИЦА ЗА МАСАЖ на ГЪРБА - Изработена от материал multi-bath, ръкавица е предназначена за използване при вземането на душ.РЪКАВИЦИ ЗА СПА-ПРОЦЕДУРИ - Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.РЪКАВИЦИ ЗА миене на съдове - Хавлиени ръкавици, различни цветове, на добри принадлежности за баня за жени, мъже и юноши.Списък на пакетите в 14 x хавлиени ръкавици Характеристики - Материал : Найлон ръкавица за изсушаване на душата. - Изработена от материал multi-bath ръкавица е предназначена за използване при вземането на душ с отлепване търкане. - Цвят : Жълт, бяло, лилаво, Зелено, оранжево, розово, небето-синьо, розово-червена четка за душата. - Това ефективно ще премахнете излишната мазнина от повърхността на кожата и ще освежи вашата ръкавица за тяло. - Направете тялото си гладко, като се премахне от повърхността на кожата на излишните мазнини, попаднали в порите, детски ръкавици за масаж под душа. -Размер : приблизително 20 х 13 х 2 см./7,87 × 5,11 х 0,78 инча. - Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа спа ръкавици. - Тип ръкавици позволява лесно да се почистват с трудно достъпните участъци масажна ръкавица за гърба.Описание на продукта Ръкавици за отстраняване на мъртвата кожа Може да бъде, ще ви е малко трудно да се вземе чисти души?Нашата ръкавица за баня ще ви помогне да отшелушить кожата на тялото и гърба, за да ги направят по-гладки, здрави и блестящи, след вземане на душ.

R

Продукти в категория