.

.

Комплект силиконови модели уши включва 1 бр. модел на носа и устата и 1 чифт Модели ушите, Изложбена Подпори, Образователен инструмент за практикуване на пиърсинг (т?

Комплект силиконови модели уши включва 1 бр. модел на носа и устата и 1 чифт Модели ушите, Изложбена Подпори, Образователен инструмент

BGN 1.33
Продукти

Изящна изработка : Внимание към детайла, разумна структура, не е острата миризма, е водоустойчив и лесен за употреба, подходящ е за майстор на пиърсинг и ученик на болницатаШирок спектър на приложение : Модел за практикуване на пиърсинг е приложима за носа и шиповки в носа, практика, пробиване на уши, демонстрация на бижута, на практика пластична операция на носа, на практика зашиване и т. Практики за начинаещи : Имитируемый външен вид, размер и усещане за допир са близки до човешката кожа, което помага на новаците да се получи реалистичен опит, може да се използва без помощта на манекени.Няколко приложими места : Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и транспортира, лесно се побира в чанта, идеална за дом, болница, салон за пиърсинг и т. Мек силикон : Модел Practice nose mouth е изработена от хранително-силиконов материал, безопасен и по-зелено, мек и еластичен, за многократна употреба и трайни при използването. На Практика начинаещи : Имитируемый външен вид, размер и усещане на допир близки до човешката кожа, което помага на новаците да се получи реалистичен опит, може да се използва без помощта на манекени. Широк спектър на приложение : Модел за практикуване на пиърсинг е приложима за носа и шиповки в носа, на практика пиърсинг на ушите, демонстрация на бижута, на практика пластична операция на носа, на практика зашиване и т. Изящна изработка : внимание към детайла, разумна структура, не е рязък мирис, водоустойчив и лесен за използване, подходящ за майстори на пиърсинг и студенти болници. Няколко приложими места : лек и малък по размер, лесно да се съхранява и транспортира, лесно се побира в чанта, идеална за дом, болница, салон за пиърсинг и т. Мек силикон : Практически модел за носа и устата е изработена от хранително-силиконов материал, безопасен и по-зелено, мек и еластичен, за многократна употреба и трайни при използването.Параметри : Тип на продукта : силикон модел за пиърсинг Материал : силикон силикон Размер на модела на носа и на устата : приблизително 9,3x6,8x2,5 см /3,7x2,7x1,7x1,7x1,7x1,7 см / 3x1,8x0,7 инча Размер на модела силиконов ухото : приблизително 7,5x4,5x1,7 см /3x1,8x0,7 инча Употреба : може да се използва за носа и гвоздиков, практика, пиърсинг на ухото, показват обици, практика на пластичната хирургия на носа, на практика зашиване на носа и т.

R

Продукти в категория