.

.

Пластмасов Буфер Формат А4 за писма, Реколта Карти на Борда Route 66 за училищен клас, Акрилна Дъска за кламери 8,6 x 12,2 с Дупка за окачване на Низкопрофильного Метална Ск?

Пластмасов Буфер Формат А4 за писма, Реколта Карти на Борда Route 66 за училищен клас, Акрилна Дъска за кламери 8,6 x 12,2

BGN 2.00
Продукти

✍【Стандартни размери】Този лек и преносим клипборда размер на 12,2 x 8,6 x 0,1 инча с низкопрофильным метален клипс с капацитет 80-100 листа стандартна хартия формат А4 за писма и е подходящ за повечето портфейли и раници ✍【Висококачествени материали】 е Изработен от акрил, дъски с дебелина 0,2 см, има гладка повърхност, е здрава, не истирается и осигурява удобна фиксация. ✍【Уникален и стилен дизайн】 Ярки едностранно щампи, които правят традиционни клипборда по-привлекателна.Заоблени ъгли и плавните ръбове са безопасни за децата и осигуряват приятен процес на писане. ✍【Функция окачване】 В горната част на клипборда има плъзгаща се панта за окачване, отвор с диаметър 0,5 инча за окачване на буфера за обмен на определено място. ✍【Широко приложение】 Лесно упорядочивайте своите карти, резюме, бележки, документи, файлове или задачи училище.Идеален подарък за медицински сестри, студенти, учители, приятели.Пратката включва : 1 x клипборда Този буфер с размер на буквата изработен от устойчив акрил материал, който е идеален за вашите ежедневни нужди.Идеален за училища, офиси и домове.Лесен за носене и е подходящ за повечето портфейли и раници.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви : ).

R

Продукти в категория