.

.

AKFRIEljt Кофа кофа Кофа кофа кофа за Боклук от полипропиленови Дърво Кошчето за домашния офис кофа за Боклук Боклук Боклук Боклук боклук Чанта кофа за Боклук Пластмас?

AKFRIEljt Кофа кофа Кофа кофа кофа за Боклук от полипропиленови Дърво Кошчето за домашния офис кофа за Боклук Боклук Боклук

BGN 54.68
Продукти

Кофа за боклук с ръчно ножным лост, защитено от пръстови отпечатъци, от текстил и дълголетие ❤Той е подходящ за почти всяко място : модно кофа за боклук с модерен тънък дизайн изглежда страхотно, лесно се поставят в тесни врати и малки пространства. ❤Идеален за бани, офиси или на места с ограничено пространство. ❤Е подходяща за различни места : нашите пластмасови отпадъци могат да се използват във всички места, където можем да ги използвате. ❤Той е голям и красив, а цената е разумна.Кофа за боклук с ръчно ножным лост, защитено от пръстови отпечатъци, от текстил и дълголетие. ❤Той е подходящ за почти всяко място : модно кофа за боклук с модерен тънък дизайн изглежда страхотно, лесно се поставят в тесни врати и малки пространства. ❤Идеален за бани, офиси или на места с ограничено пространство. ❤Е подходяща за различни места : нашите пластмасови отпадъци могат да се използват във всички места, където можем да ги използвате. ❤Той е голям и красив, а цената е разумна.Функция за съхранение на Модели на отваряне и затваряне на кофа без структура на материала Пластмасова форма на удължен кофи.

R

Продукти в категория