.

.

Четка за баня с Люфой Healeved Натурална Гъба За Баня, Четка за миене на гърба, Четка за измиване на тялото, Слоеная Гъба За Баня, Отшелушивающая Четка За Баня, Четка За т?

Четка за баня с Люфой Healeved Натурална Гъба За Баня, Четка за миене на гърба, Четка за измиване на тялото, Слоеная Гъба За Баня,

BGN 2.33
Продукти

ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА-СКРАБ ЗА тяло - Материал люфы мека и безвредна за кожата, така че тя може да се използва със спокойна душаЧЕТКА ЗА ТЯЛО от люфы - Материал люфы безвреден за кожата, така че тя може да се използва със спокойна душа.ЧЕТКА ЗА МАСАЖ за ЦЕЛУЛИТ - - трябва Само да изплакнете след употреба и да виси четка дупка нагоре, за да изсъхне на въздуха.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЛЕНТА ЗА гърба - Удължена дръжка, която позволява лесно почистване на трудно достъпните участъци, напр.Антицелулитна четка-Мека четина, силна почистваща способност, удобен и не повреждающая кожата, могат да изтривате порите, боклук, възбудена петна.Осъществяване на списък 1 х четка за баня Характеристики - Цвят : както е показано на скрубер за душата. - Размер : Около 41,00 X9,80 X4,50 см / на 16,11 X3,85 X1,77 инча отшелушивающая четка-скраб за тяло. - Материал : Дърво, Отшелушивающая четка от люфы с дръжка. - Това е практичен инструмент за вана, който може ефективно да ви помогне да изчистите гърба скруббером. - Разработен с помощта на дантела, удобна за захващане и съхранение, когато не го използвате за почистване на гъба. - Направен е от дърво и люфы, той може на време да се превърне в гъба-пуфом за душата. - Накрайник за душ без дръжка е удобна за хващане и използване на накрайник за душ в банята. - Материал люфы безвреден за кожата, така че да може със спокойна душа да се използват за почистване на гърба от люфы.ОписаниетовАров Четка за миене на луфа за тялото Ви усещане за нежност, красота и комфорт.удобна капачка и дръжка от люфы с дървена облегалка осигуряват приятна за къпане.четка за ексфолиация на тялото си искате да си купите четка за къпане в банята си?Нашите продукти могат да задоволят всички ваши изисквания, благодарение на траен и стабилен материал, изчислена на продължителна употреба.

R

Продукти в категория