.

.

FAVOMOTO 4 Комплекта (3 бр./компл., Костюм за деца, Мини-Поролоновый Валяк, подобно на гъба, Четка, Малярная Четка, Поролоновая четка, Стоки за Бродерия, Дървени Графити, Че?

FAVOMOTO 4 Комплекта (3 бр./компл., Костюм за деца, Мини-Поролоновый Валяк, подобно на гъба, Четка, Малярная Четка, Поролоновая

BGN 5.86
Продукти

Малко бояджийски валяк : Уникална смес от пяна осигурява отлични усвояването и разпределението на бояджийски материалиХудожествена четка за рисуване за ученици : Подходяща за рисуване, colorization, графити и така нататък.Не се препоръчва да се използва с шеллаком или лак.Четка за рисуване за децата : Уникална комбинация от цветове за по-добро усвояване и разпределение на красящей среда.Художествени губчатые четка : Изработени са от висококачествен материал за продължителна употреба.Детски инструменти за рисуване : Отличен инструмент за рисуване с валяк за децата на уроци по рисуване и в класната стая.Предпоставка включва по 4 комплекта четки (3 броя в комплект, само на 12 четки) Характеристики - Материал : дърво и набор от губчатых четки. - Цвят : черен поролоновая подобно на гъба, четка. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока, подходящ за деца. - Размер : Около 17,5 х 2.5 х 1 см малък бояджийски валяк. - Уникална смес, предназначена за отлично усвояване и разпределение на лакове, причинени подобно на гъба, четка. - Идеален за рисуване, colorization, графити и така нататък.Не се препоръчва да се използва с шеллаком или лак детски paint tool. - Чудесен инструмент за рисуване на ролка за децата на уроци по рисуване и в клас "Направи си сам", комплект четки за рисуване с дървена дръжка. -Дизайн на дръжката може ефективно да предотврати замърсяването на ръцете на децата от порести четка за рисуване за деца. - Изработени от висококачествен материал, издръжлив за продължителна употреба художествени губчатые четка.Четка за рисуване за ученици Описание на стоките Набор от четки за рисуване с дървени дръжки Уникална смес за превъзходно усвояване и разпределение на багрилни носители.Четка-гъба за рисуване за детска scrapbooking, производство на diy, смесени материали и променени художествени проекти.Комплект четки за рисуване с дървена дръжка Абсорбира боя и намалява количеството на капки, докато нанасяне няма да бъдат произведени на повърхността.

R

Продукти в категория