.

.

ALIVEE кофа за Боклук в цветен стил, Кръгъл Пластмасов Кошчето за боклук, Кошчето за Баня, Дамски стаи, кухня, 5 цвята (Зелен цвят)

ALIVEE кофа за Боклук в цветен стил, Кръгъл Пластмасов Кошчето за боклук, Кошчето за Баня, Дамски стаи, кухня, 5 цвята (Зелен цвят)

BGN 3.00
Продукти

Патентована технология капак shox, идеална за по-продължителна работа по домаИдеална за големи семейства или тези, заети на домакинствата. управлява движението на капака за по-бавно и безшумно затваряне. ★ Лек и здрав : подходящ за маси, гардероби, кухни и спални.Кофата за боклук и да се използват като украса на офис в ежедневния живот. ★ Лесно почистване : на дъното боклуци кофи може да извадите и почистите, удобно и бързо. ★ съхранение на дъска, хартия, подходяща за вашата трапеза. ★ Компактно съвременно кошчето за боклук с панти капак, предназначен за малки помещения и за използване под шкаф.Патентована технология капак shox, идеална за по-продължителна работа по дома.Идеална за големи семейства или тези, заети на домакинствата. управлява движението на капака за по-бавно и безшумно затваряне. ★ Лек и здрав : подходящ за маси, гардероби, кухни и спални.Кофата за боклук и да се използват като украса на офис в ежедневния живот. ★ Лесно почистване : на дъното боклуци кофи може да извадите и почистите, удобно и бързо. ★ съхранение на дъска, хартия, подходяща за вашата трапеза. ★ Компактно съвременно кошчето за боклук с панти капак, предназначен за малки помещения и за използване под шкаф.Функция : Поддържане на Форма : кръгла.

R

Продукти в категория