.

.

8th Day Модерен Гривна-Фляжка, Гривни за Жени, 304 Фляжка от Неръждаема Стомана, Ръчно изработени, Crystal Покритие, Фляжка, Подарък, Скрит Фляжка За Жени, Момичета, Мъже, Ком?

8th Day Модерен Гривна-Фляжка, Гривни за Жени, 304 Фляжка от Неръждаема Стомана, Ръчно изработени, Crystal Покритие, Фляжка,

BGN 2.33
Продукти

Фляжка за гривната за алкохол изработени от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304 с използване на чувствителния процес на вакуум гальванопокрытия, блести на слънцето и никога не избледняватЖена гривна-фляжка за вино/алкохол идва с фуния, която може лесно да се изпълни или да се излее за пиене.Фляжка-гривна идва с блестящ кристал капак, може да се носи като модерен бижутериен гривна.Гривна-фляжку за алкохол може да се стерилизира силен ликьор.Идва в приличен кутия и бархатном торбата, може да се използва като необичаен подарък. 【Безопасен материал】Тази гривна е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, никога не ръждясва.Тази гривна-колба здрав, така че дори при падане, той не ще се счупи. 【Златар колба】Тази гривна-тайната фляжка - изненада за вас и вашите приятели!Това е тайната фляжка, обикновено повечето хора смятат, че това е масивно бижу.Но можете да използвате това, за да изненада приятелите си, когато отидете на парти, Концерт или Фестивал, където не ви е позволено да изведе своите напитки. 【Обемът И размера на】 Тази гривна-колба повече от обичайното гривната.Външен диаметър : 3,93 инча, вътрешен диаметър : 2,75 инча.Побира до 3,5 унции течност, което се равнява на 2 порциям.Основно се използва за партита и посещения на бара.Не се препоръчва да се използва като обикновен гривната. 【Красив подарък】 Женски гривна-фляжка за пиене - идеалният подарък за вас или вашите приятели, които обичат да пият и обичат бижутата.Тази гривна-фляжка с покритие от кристален камък AB, лъскава повърхност от неръждаема стомана.Не просто фляжка, но и красива гривна.Можете да използвате това като подарък за рожден ден, парти, Коледа, Нова година. 【ОБЕЩАНИЕТО на марката】Вашият опит с продукти-това е нашата цел.Не се притеснявайте, върни парите, ако не сте доволни от стока.Ние предлагаме услуга за връщане в рамките на 30 дни.Детайли на гривната-колби.

R

Продукти в категория