.

.

SOLUSTRE Компютърна Камера на Кутията на Камерата на лаптопа 3шт Компютърна Уеб камера Поверителността на Телефон Покриване на Уеб камерата Капачка Уеб камера Слайд Н?

SOLUSTRE Компютърна Камера на Кутията на Камерата на лаптопа 3шт Компютърна Уеб камера Поверителността на Телефон Покриване на Уеб камерата

BGN 4.07
Продукти

ЗАЩИТЕН КАЛЪФ ЗА ФОТОАПАРАТ : Изработен е от висококачествен материал за трайни и практично използванеКАЛЪФ за КАМЕРА ЗА КОМПЮТЪР : практичен подарък за вашия приятел, и на семейството.Калъф за фотоапарат PC : подходящ за повечето USB-уеб камери, представени на пазара.Можете да го залепите и им е лесно да се ползват.КАЛЪФ ЗА ФОТОАПАРАТ, ТЕЛЕФОН : защитава вашата поверителност и сигурност с помощта на тези покривала за камери от счупване и надзъртане.Блокиращите на капака на камерата на лаптопа : ниско тегло, малък размер, можете лесно да инсталирате и махнете капака на уеб-камера.Списък с пакети 9 x седалките Характеристики - Цвят : черен. - Подходящ за лаптопи, преносими компютри и таблети. - Изработен от висококачествена материал за трайни и практично използване. - Материал : ABS. - Размер : около 2,90 X2,80 X1,00 см/ 1,14 X1,10 X0,39 инча. - Лек, с малки размери, можете лесно да инсталирате и махнете капака на уеб-камера. - Защита на вашата поверителност и сигурност с помощта на тези защитни калъфи за камери от счупване и надзъртане. - Много добре може да се съчетае с вашето устройство, практични и декоративни.Информация за продукта Калъф за уеб камера е предназначена за хора, които искат да осигурят по-голяма дискретност, сигурност и спокойствие при използването на лаптопи, таблети и компютри.Тънка капачка уеб камера гарантира, че на екрана може да бъде напълно затворен и никой няма да пострада, че най-удобно.

R

Продукти в категория