.

.

Балони с Чунгфу, 11 бр. Балони от фолио за 2-годишна възраст на 2-ри Рожден Ден, Украса за Партита, Балон с Конфети за деца (2-ри, Синьо)

Балони с Чунгфу, 11 бр. Балони от фолио за 2-годишна възраст на 2-ри Рожден Ден, Украса за Партита, Балон с Конфети за деца (2-ри,

BGN 3.33
Продукти

Комплектът включва : 1 бр 32-инчовите балони от mylar с цифра 2, 2 бр. 18-инчовите балони с буквите, 3 бр. 12-инчови сини латексови балони, 3 бр. 12-инчови сини балони с конфети, 2 бр. 12-инчови звезди, 1 лента.Просто надуйте балони фольгированный топка, която можете да напълните с хелий, след приключване на можете да окачите на балони на стената или на прозореца или да се използва с поставка за арка от балони по ваше желание, или да се постави на масата, за декорация на маса.Тези балони могат да бъдат използвани като декор за фотосесия.Насладете се на своите страни.Балон за честване на 2-ри рожден ден е изпълнен в уникален стил фрази. 11 скъп балони са в състояние да създадат у детето си приятна атмосфера, която ще донесе на вас и вашето дете безгранично щастие.Може да се използва не само като парти по повод деня на раждането, но и като детски душ, сватба, фон на сцената, булчински душ, фотосесия в деня на раждането, новороденото и т. може да се използва не само като парти по повод деня на раждането, но и като детски душ, сватба, фон на сцената, булчински душ, фотосесия в деня на раждането, новороденото и т. Характеристики на балони в синя тема : Са идеални за рождени дни на децата си, красиви и смешни снимки и различни видове балони ще ви помогнат да организирате забавна и страхотна парти за вашите деца.Идеална за рожден ден на детето, украса на детска стая и други събития, които си струва да празнуват.Комплект от 11 : 18-цолови кръгли балони с двойно принтом * 212-инчовите балони от фолио с конфети * 318-инчовите балони от фолио със синя звезда * 212-цолови латексови балони * 3 сини стаи 2 32-инчовите балони от фолио * 1 лента * 1.

R

Продукти в категория