.

.

DEPSTECH Безжичен Ендоскоп с EVA Калъф, Водоустойчив IP67 WiFi Бороскоп За разглеждане на 2,0-Мегапикселова камера HD Змия Камера за смартфони с Android и iOS, iPhone, Samsung, таблети (11,5 м?

DEPSTECH Безжичен Ендоскоп с EVA Калъф, Водоустойчив IP67 WiFi Бороскоп За разглеждане на 2,0-Мегапикселова камера HD Змия Камера

BGN 21.48
Продукти

Ендоскоп с широка съвместимост : Този безжичен Wi Fi-ендоскоп може да работи с вашия смартфон Android 50 + и i Phone със система i OS 9.Идеален за потребители на i Phone, които искат да извърши инспекция на работа.Инспектиращата камера с висока разделителна способност : 2,0-мегапикселов бороскоп ви позволява да правите ясни HD видеоклипове с отблизо в AVI формат и снимки в JPG формат с регулируема резолюция от 640x480, 1280x720 и 1600x1200. Водоустойчив IP67, сонда с диаметър 8,4 мм : С 6 регулируеми led крушки и деликатен водоустойчив сондата този ендоскоп е подходящ за различни видове условия, например, в условия на слабо осветление или затъмнение, влага или намокания и т. Магнит може да се използва за извличане на предмети в труднодостъпни места, например монета под дивана, ключове, уроненные в източване на тръбата.Куката може да се използва за зареждането на пръстените " или ключове под канализационната тръба или в друго място, където не можеш да се сдобият с тях ръцете си.Огледало странично на видимост да бъде добър инструмент за преглед на осматриваемого места под различни ъгли. 【Оригинален и внимателно проектиран калъф за носене】 : Подходящ за всички ендоскопи Depstech, освен DS500. Това е надеждна защита за вашия ендоскоп и обектива от случайно падане, където и да отидете!.Този най-нов тип безжичен ендоскоп Depstech надмина ограничения върху използването на традиционния ендоскоп за потребителите на i Phone.Той може отлично да работи със смартфони на Android 5.Ще бъде най-добрият инструмент за проверка за потребителите на i Phone.Освен това, нашият ендоскоп може да поддържа едновременно свързване на 3-4 устройства за разглеждане на снимки или видео проверка в реално време.Важни забележки : . · За този ендоскоп не се поддържа запис на видео за по-ниски система IOS 9;. · Трябва да се свърже с телефона чрез Wi-Fi в настройките на вашата телефонна мрежа, а не чрез приложението. · При промяна на паролата на Wi-Fi в приложение DEPSTECH-View, моля, имайте предвид, че то може да приема само цифри или букви, специални символи неприемливо, като @ или препинателни знаци.Моля, имайте това предвид.

R

Продукти в категория