.

.

Тава количка VOVCIG, Тава за количка с магнитен капак за съхранение вкъщи и за пътуване, Хубава Тава с колела, изкуствена кожа, Удобни за Носене Малки Тави за цигари (ка?

Тава количка VOVCIG, Тава за количка с магнитен капак за съхранение вкъщи и за пътуване, Хубава Тава с колела, изкуствена кожа, Удобни

BGN 2.67
Продукти

【Удобен размер】 Този малък тава за цигари ви позволява лесно да носите със себе си и да се забавляват от усукване на цигари по всяко време и на всяко място Той тежи само 64,5 г, така че по време на транспортирането той не изглежда тежко. 【Висококачествена изкуствена кожа 】 Водоустойчив, не губи цвета, износостойкая, може да се използва в продължение на дълго време, екологично чисти материали и липсата на вреда за човешкия организъм и природата, вие можете да я използвате с доверие. 【Оригиналния Вкус на тютюн】Тютюн отжимается или запечатывается в буркан за известно време.Му трябва да се изложи на въздух, за да се събуди на оригиналния вкус на тютюн.Направете си една цигара по-вкусна. 【Дизайн с заобляне дъга】 Той може бързо се изсипва тютюн.Дизайн дъга предотвратява преливане и загуба на тютюн, а също така прави едно докосване за по-удобно и се улеснява използването. 【Избор на подаръци】 Този кожена табла за камериер на премиум-клас ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели, семейство или колеги за рожден ден или Коледа.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас!.Тава за бижута, изкуствена кожа, тава за ключодържател количка за антре, тава количка VOVCIG с магнитен капак за съхранение вкъщи и за пътуване, скъпа тава с колела, изкуствена кожа, удобни за носене малки тави за цигари (кафяво).

R

Продукти в категория