.

.

Молив случай За Писалки, Чанта-Органайзер за Химикалки с Голям Капацитет, Здрав Студентски Канцелярский Офис, Колеж, Училище, Голяма Чанта За Багаж, Кутия (Розов)

Молив случай За Писалки, Чанта-Органайзер за Химикалки с Голям Капацитет, Здрав Студентски Канцелярский Офис, Колеж, Училище, Голяма

BGN 1.67
Продукти

● Дизайн с голям капацитет - мрежест джоб държи здраво usb-кабел или втулки в ушите, просторен долния калъф дава възможност за съхраняване на моливи и други приспособления, като гумичка, грифель за моливи, белина, острилка за моливи и т ● КРЕАТИВЕН ДИЗАЙН на ЦЕНТРАЛНАТА амортисьор - Централна твърда клапата с гъвкави панти, в която се побират 4 броя-често използваните моливи / дръжки / маркери за бърз достъп. ● Висококачествени материали - чанта за моливи изработени от висококачествена оксфордской плат с подплата от полиестер, здрава, устойчива на надраскване и лесно моющейся, която може да се използва в продължение на много години, без помятости.Вътрешен памучен уплътнението може да осигури по-меко подкрепа и защита на предмети, намиращи се вътре. ● ШИРОКО - не само като пенала премиум-клас, но и като чиновническа чанта, пътна чанта, козметични чанти и дори набор с инструменти.Специален дизайн на своята практика за моливи позволява лесно да се разделят и подреждат различни предмети. ● ЧУДЕСЕН подарък - това е хубав подарък момчета и момичета, младежи и възрастни, писатели и художници на бала, подарък за рожден ден, на връщане от училище или принадлежности за пътуване.Само калъф, моливи в комплекта не са включени. ● Дизайн с голям капацитет - мрежест джоб държи здраво usb-кабел или втулки в ушите, просторен долния калъф дава възможност за съхраняване на моливи и други приспособления, като гумичка, грифель за моливи, белина, острилка за моливи и т. ● КРЕАТИВЕН ДИЗАЙН на ЦЕНТРАЛНАТА амортисьор - Централна твърда клапата с гъвкави панти, в която се побират 4 броя-често използваните моливи / дръжки / маркери за бърз достъп. ● Висококачествени материали - чанта за моливи изработени от висококачествена оксфордской плат с подплата от полиестер, здрава, устойчива на надраскване и лесно моющейся, която може да се използва в продължение на много години, без помятости.Вътрешен памучен уплътнението може да осигури по-меко подкрепа и защита на предмети, намиращи се вътре. ● ШИРОКО - не само като пенала премиум-клас, но и като чиновническа чанта, пътна чанта, козметични чанти и дори набор с инструменти.Специален дизайн на своята практика за моливи позволява лесно да се разделят и подреждат различни предмети. ● ЧУДЕСЕН подарък - това е хубав подарък момчета и момичета, младежи и възрастни, писатели и художници на бала, подарък за рожден ден, на връщане от училище или принадлежности за пътуване.

R

Продукти в категория