.

.

ЗИЯЮЩЕ-кафяво червило за лице, която не е водоустойчива, Слабо-светла червило във формата на чаша, Течни червила с Кръгово оттенък мъгла за устни, течен блясък. Недо?

ЗИЯЮЩЕ-кафяво червило за лице, която не е водоустойчива, Слабо-светла червило във формата на чаша, Течни червила с Кръгово оттенък

BGN 1.58
Продукти

Срок на годност : 3 години Размер : 12x1 7 (см) / бр. ❤ Природни формули : Червило се получава гладка, като същевременно осигуряват днешно послевкус, а пълното покритие осигурява сверхнасыщенный цвят на устните.Те съдържат Овлажняващи съставки, леки и удобни, Копринена и гладка и не изсушава устните.Мек апликатор Позволява лесно и прецизно да се разположат подплата и без усилия да нанесете цвят за устни. ❤ Чаша с незалепващо покритие и трайност : тази чаша с незалепващо покритие и не выцветающая червило, тя може да продължи през всички дни, когато е напълно суха. Цветът не се променя, когато пиете, и извън нея, с високо покритие. ❤ Идеална за опаковане и изискани подаръци : С помощта на този продукт може да създаде естествени и неутрални ежедневни базови или панаирджийски устните. идеалната опаковка, подходящи за лични неща, подарък за рожден ден на приятели или на вашата майка, съпруга, приятелка, на Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин и други празници.Тегло : 25 g Размер : 12x1 7 (см) / бр Подходящ за всички❤ Чаша с незалепващо покритие и трайност : тази чаша с незалепващо покритие и не выцветающая червило, тя може да продължи през всички дни, когато е напълно суха.Цветът не се променя, когато пиете, и поради високото си покритие.❤ Идеалната опаковка и изискани подаръци : С помощта на този продукт може да създаде естествени и неутрални ежедневни базови или панаирджийски устните.Идеалната опаковка, подходящи за лични неща, подарък за рожден ден на приятели или на вашата майка, съпруга, приятелка, на Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин и други празници.❤ Природни формули : Червило се получава гладка, като същевременно осигуряват днешно послевкус, а пълното покритие осигурява сверхнасыщенный цвят на устните.Те съдържат овлажняващи съставки, леки и удобни, копринена и гладка и не изсушава устните.Мек апликатор позволява лесно и прецизно да се разположат подплата и без усилия да нанесете цвят за устни.ФОРМУЛА на червило се получава гладка, осигурявайки истински финал.Пълно покритие осигурява сверхнасыщенный цвят на устните.Те съдържат овлажняващи съставки, леки и удобни, копринена и гладка, не изсушава устните.Меки апликатори позволяват точно и без усилие се разпределят очна линия и гланц за устни.

R

Продукти в категория