.

.

Тинт за устни HitHopGer Peel Off Lip Stain, 5 Цвята, на Татуировка-Блясък за устни е Водоустойчив червило, Тинт за устни във форма на чаша с незалепващо покритие, Грим за жени и Мо?

Тинт за устни HitHopGer Peel Off Lip Stain, 5 Цвята, на Татуировка-Блясък за устни е Водоустойчив червило, Тинт за устни във форма на чаша

BGN 2.03
Продукти

【Най-високо качество натурални съставкиустойчиви, Шарени, Блестящи, Суперхитрый блясък за устни. ?Защитно фолио за устни с хлопковым покритие може да се обърне за нанасяне на гланц за устни, строителство, дава на устните по-сияен вид.Начин на употреба : 1. Почистете устните, нанесете равномерно върху филм червило в съответствие с формата на устни, равномерно разпределени, 2. След това изчакайте няколко минути, тя да изсъхне. След това затвердевшую филм върху повърхността му бавно се снима навън.Незабавно придава на устните по-наситен цвят.Технически характеристики на : ✨име : дълготрайни кора разкриват устните петно ✨цвят : както е показано на фигура ✨применимая тълпа : всеки, всеки цвят на кожата ✨цвят : цветна природа ✨ефект : matte+трептене ✨функция : хидратация ✨Размер на опаковката : 7x2x2cm ✨тегло на опаковката : 15 г ✨пакетът включва : 5шт различни цветове, за да отлепите устните петно.

R

Продукти в категория