.

.

Възглавница за увеличаване на стола Sumnacon - За деца, Преносима Разборная Възглавница За столче за хранене за хранене, миещи Колани От Плътна тъкан На седалката на ст?

Възглавница за увеличаване на стола Sumnacon - За деца, Преносима Разборная Възглавница За столче за хранене за хранене, миещи Колани

BGN 1.33
Продукти

Висококачествени материали-Модерни облицовки за седалки от лен, гъба с висока плътност здрава и не оставя вдлъбнатини, но също така допринася за комфорта; Калъф застегивается на ципа, така че може да се сваля за пранеА цвета и скороговорка са привлекателни за деца.Широко приложение - Може да се използва за хранене на децата, рисуване и за писане и игри.Компактна конструкция и е идеална за изнасяне от дома си и отива в ресторанти или за една нощ.Компактен дизайн, подходящ за използване в дома, изнасяне в ресторанти или за една нощ.Лесен за инсталиране - идва с ремъци, за да можете да го повали под един стол и около гърба.Той не се плъзга и е подходящ за повечето места за хранене столове, че не само осигурява безопасността на вашите деца, но и им помага да се насладите на хранене.Лесна и приятна тъкан е идеална за вашето дете.Информация за размер-Дължина и широчина : 32 cm /12,6 инча, дебелина : 8 см /3,15 инча.Размер на стоката подробно е посочен на снимката, моля, проверете го преди да купите.Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, изпратете ни електронно писмо.Описание : Ето 5 причини, поради които трябва да изберете детско столче-седалка с подлакътници Urlife Baby : 1. Материал : платно, гъба с висока плътност.Много удобен и издръжлив за вашите деца. С помощта на здравите колани и на него можете лесно и безопасно прикачване към всеки един стол, и той не ще се плъзне. Лек и преносим дизайн, идеален за ползване у дома или за това, за да вземе със себе си в пътуване. Здрав платно калъф могат да се свалят и да се изпират на ръка. Предназначена е за малки деца, които могат да седне на масата без чужда помощ, може да се използва като поставка за детското хранене на стола или на подложки за настолни столове, като им помага да се насладите на хранене.Характеристика : Размери : Дължина, широчина : 32 cm / 12,6 инча, дебелина : 8 см / 3,15 инча Материал : лен + гъба с висока плътност Опаковка : 1 * Детско столче-седалка с подлакътници за деца.

R

Продукти в категория