.

.

Кърпи Cabilock 6 Бр Скрубер За Баня, Кърпи за баня За гърба, Отшелушивающее Кърпа За Гърба, Отшелушивающее Кърпи за баня, Четка за тяло с шарките на райета, Четка За Тяло, ?

Кърпи Cabilock 6 Бр Скрубер За Баня, Кърпи за баня За гърба, Отшелушивающее Кърпа За Гърба, Отшелушивающее Кърпи за баня, Четка за

BGN 10.51
Продукти

ЧЕТКА ЗА ТЯЛО, ЗА ВАНА - Премахва мъртвите клетки на кожата и увеличава количеството пяна върху вашето тялоГъба от естествена люфы Luffa се разтяга, за да отговарят на всяко място за душата.Допринася за здравето на кожата и активира кръвообращението, прави кожата гладка.Идва с прост дизайн.ЧЕТКА ЗА ТЯЛО, ЗА ВАНА - Премахва мъртвите клетки на кожата и увеличава количеството пяна върху вашето тяло.Гъба от естествена люфы Luffa се разтяга, за да отговарят на всяко място за душата.Допринася за здравето на кожата и активира кръвообращението, прави кожата гладка.Идва с прост дизайн.Списък на пакетите 6 x хавлиени кърпи от люфы Особености - Идва с прост дизайн. - Допринася за здравето на кожата и активира кръвообращението, прави кожата гладка. - Гъба от естествена люфы Luffa се разтяга, за да отговарят на всяко място за душата. - Размер : 70x8x1 виж - Цвят : Както е показано на фигурата. - Премахва мъртвите клетки на кожата и увеличава пяната от тялото си. - Материал : спондж от люфы. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Описание на продукта Това кърпи за баня от люфы премиум-клас.Той премахва мъртвите кожни клетки и увеличава количеството пяна върху вашето тяло.Той допринася за здравето на кожата и активира кръвообращението, прави кожата гладка.Гъба от естествена люфы Luffa се разтяга, за да отговарят на всяко място за душата.

R

Продукти в категория