.

.

AKOAK 1 Опаковка, широка периферия высокоэластичная Превръзка На главата, питие, Дамска Шапка За Химиотерапия, Шапка За коса (цвят Сребрист)

AKOAK 1 Опаковка, широка периферия высокоэластичная Превръзка На главата, питие, Дамска Шапка За Химиотерапия, Шапка За коса (цвят Сребрист)

BGN 2.95
Продукти

Може да се използва като нощна шапка, шапка за химиотерапия или шапка за грижа за косатаМного удобна, еластична тъкан, можете да регулирате размера и дължина в зависимост от вашите нужди.Той може да предпази вашата коса и да ги запази чисти и спретнати, по време на сън.Това може да увеличи максимално хидратира косата и да им блясък.Това е идеален подарък за себе си или за приятели.Той е подходящ за жени с естествена коса, дълга и къдрава коса или къса стрижками, както и пациенток със загубата на коса по време на химиотерапия.Описание : Материал : Сатен плат + еластична тъкан Цвят : черен, бял, син, злато, вино-червено, сребристо, лилаво, розово Размер : 58 см /22,8 инча обиколката на главата (безплатен код), един размер подходящ за повечето възрастни Тегло : прибл. 35 г Приложимо пол : мъжки и женски на Помещение включва : 1 х Спален капачка Характеристика : -може да се използва като нощна шапка, химиотерапевтическую държавна или шапка за грижа за косата. - Много удобна, еластична тъкан, можете да регулирате размера и дължина в зависимост от вашите нужди. - Това ще ви предпази косата и ще ги добре, докато спите. - Той максимално хидратира косата и им придава блясък. - Предпазва от залепване на косата и улеснява полагане. - Благодарение на трайно еластична лента той може да остане на място, дори по време на сън! - Добра идея за подарък на себе си или на приятел.Подходящ за жени с естествени, дълги или къси коса, също така е подходящ за пациенти с косопад при химиотерапия.Забележки : - поради разликите между различните екрани изображение може да не отразява действителния цвят на проекта. -Сравнете вашата подробни размери, моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. - Изображението е увеличено, за да се покаже информация - застроена площ вижте в описанието. - ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ, което ще ПОЛУЧИТЕ : Ние обичаме нашите клиенти, вашето удовлетворение е наш приоритет, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем, с които ще се сблъскате.НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!.

R

Продукти в категория