.

.

Operitacx 1бр 2022 Настолен Календар Стои на Триножник Бежов Интериор Преносим Статив Мини Настолен Календар със Стойката Стои Флип Настолен Календар Мини Настолен Кале?

Operitacx 1бр 2022 Настолен Календар Стои на Триножник Бежов Интериор Преносим Статив Мини Настолен Календар със Стойката Стои Флип

BGN 3.78
Продукти

ПОСТАВКА ЗА масата е изработена от хубава хартия, фина работа, здрав за по-дълга употреба декор от побрякушек - мини-календар на 2022 година.Подходящ за учители, офис работници или ежедневников, за да пишат на него съобщение, като "важно нещо".ПРЕНОСИМИ МАСИ - Този цветен настолен календар на 2022 година е изработен от дебела висококачествена хартия, която предпазва от проникване на мастилото върху хартията, има прост и елегантен дизайн с ясна печат и хармонизиране на цветовете.МАЛЪК СТАТИВ - тя е изработена от фина хартия и старателно обработена.МАЛЪК джобен КАЛЕНДАР - Можете да напишете на него свой собствен план, е много практично. НАСТОЛНА поставка - изработена от хубава хартия, фина работа, здрав за по-дълга употреба.ДЕКОР BLING - Мини-календар на 2022 година.Подходящ за учители, офис работници или ежедневников, за да пишат на него съобщение, като "важно нещо".ПРЕНОСИМИ МАСИ - Този цветен настолен календар на 2022 година е изработен от дебела висококачествена хартия, която предпазва от проникване на мастилото върху хартията, има прост и елегантен дизайн с ясна печат и хармонизиране на цветовете.МАЛЪК СТАТИВ - тя е изработена от фина хартия и старателно обработена.МАЛЪК ДЖОБЕН КАЛЕНДАР - Можете да напишете на него свой собствен план, е много практично.Пакетът включва 1 x Календар Функции - Материал : Хартия календар за водене на бележки. - Подходящ за употреба в училища, домове, хотели, офиси и в други случаи на Академичния календар. - Едновременно красив и практичен, той също може много добре да украсят стаята си мини-календар бежов цвят. - Малък размер, лек и удобен за носене перекидной календар. - Свеж и елегантен стил календари 2022 година се харесва на повечето хора. - Изработена от качествена хартия, на допир той е елегантен, здрав и му е лесно да се прекъсне стенен календар за 2022 година.Информация за Товарахдескоп Практичен и портативен дизайн, осигуряващ неговата популярност.Мини настолен календар на 2022 година Търсите настолен календар?Нашият настолен календар ще стане най-добрият избор за вас. офис бюра, подходящи за дома, училище и т. Академичен календар е Изработен от материал, достатъчно устойчив за продължителна употреба.

R

Продукти в категория