.

.

Торбички за опаковане на подаръци Hemoton 200шт PVC Термосвиваемо Опаковки за подаръци, опаковане на Домашно diy, Бомбочек за вана, Сапун и Други стоки, Прозрачни Опаковки ?

Торбички за опаковане на подаръци Hemoton 200шт PVC Термосвиваемо Опаковки за подаръци, опаковане на Домашно diy, Бомбочек

BGN 4.67
Продукти

Изработен от екологично чист материал, тя е здрава и безопаснаТези пакети са подходящи за широк набор от опаковъчни цели, като сапуни, свещи, банки, малки подаръци, DVD, cd-та и т., Пакет от свиване на филма има прост дизайн, но е много практичен за употреба.В пакета от свиване на филма има отвор за поставяне на неща, след това да го свиване се използват топлинни тунели.Направете така, че вашият продукт е по-дълго остава свеж, че е отличен за демонстрация и продажба.Описание Ако търсите професионален и достъпен пакет за свиване на опаковката, след това ви тук.Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Изработен е от висококачествен материал, той е практичен и е трайна.Идеален за широк спектър от приложения опаковки.Характеристики Цвят : Прозрачен. Размер : 14 X7 X0,01. Опаковка, включваща 200 бр. PVC Термосвиваемо опаковки за подаръци, опаковане на домашно diy, бомбочек за вана, сапун и други прозрачни стоки.

R

Продукти в категория