.

.

GOFOYO CJ2 с автоматично високи натискане на мобилни води, Мобилен гейминг контролер за PUBG/ Fortnite/Call of Duty, който е Чувствителен към шутеру контролер, Джойстици Aim & Fire Спус?

GOFOYO CJ2 с автоматично високи натискане на мобилни води, Мобилен гейминг контролер за PUBG/ Fortnite/Call of Duty, който е Чувствителен

BGN 7.46
Продукти

Дизайн с двойно лансиране : няма нужда да превключвате между режим на самотен, кликнете и режим на бърз огън 4 Режима на бърз огън : 3/6/9/12 кликвания в секунда.Нека DMR стреля като AR. Поддържаните игри са Съвместими с PUBG Mobile, Rules of Survival, Survivor Royale, Cod Mobile, Fortnite.Докато играта ви позволява да персонализирате и да влачите и пускате ключове.Идеална съвместимост : Подходящ за всички мобилни телефони с дебелина 7-10 mm. Сверхнизкое консумация на енергия : вградена акумулаторна батерия достатъчно за 20 часа възпроизвеждане.Тези мобилни игрални контролери GOFOYO CJ2 ще ви даде добра игра опит!За продукта : 1. Двоен бутон за стартиране, режим на самотен, кликнете и режим на бърз огън.(Само ляв спусъка е с двойно бутона и функция за автоматично високочестотен натискане) 2.4 Режими бързо стрелба : 3/6/9/12 натискане в секунда.(Можете да оцените скоростта на натискане на честотата на мигане на светлинния индикатор на разстояние спусъка) КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ : ① Стартирайте си на игра и въведете "Настройки" - "Управление"-"Настройки"; ② Преместете бутона "ОГЪН" в горната част на левия ъгъл на бутона "МЕРНИК" - в горната част на десния ъгъл,Можете да ги настроите в съответствие с техните навици.) ③ Регулиране на бутона "Огън" и "Прицеливание" под сензорен панел за мобилен гейминг контролер. ④ Се Уверете, че всичко е на мястото си, "Запазване" настройките си и започнете да играете играта.Какво получавате : 1 X СПУСЪКА GOFOYO CJ2 1 X Микрокабель.

R

Продукти в категория