.

.

SEWACC Кукла Лори Грим стоп-моушън Главата Практика Тренировочная Глава 3 бр. Глави Vinyl Кукла За Грим D Подмяна на Практика Аксесоари За Кукли Bjd BJD Грим стоп-моушън Глав?

SEWACC Кукла Лори Грим стоп-моушън Главата Практика Тренировочная Глава 3 бр. Глави Vinyl Кукла За Грим D Подмяна на Практика

BGN 7.83
Продукти

Изящна изработка, лесно се носиПросто замяна корона, други аксесоари в комплекта не са включени.Тя ще изглежда добре на любимата си кукла.Прост дизайн, удобен за вас, лекота на работа. изящна изработка, лесно се носи.Просто замяна корона, други аксесоари в комплекта не са включени.Тя ще изглежда добре на любимата си кукла.Прост дизайн, удобен за вас в експлоатация. предпоставка включва 3 x характеристики на главата на куклата - и практика на грима. - Прост дизайн, удобен за вас, която замества лесно главата на куклата. - Това ще изглежда добре на любимата си кукольной главичката за грим. - Размер : Около 25x25x15 см стоп-моушън главата. - Костюми за кукли с дължина 60 см, тренировочная корона за грим. - Материал : винил. - Изящна изработка, лесно се носи. -Просто замяна корона, в комплекта не са включени други аксесоари.Описание на продукта Тази стоп-моушън главата е идеална за занимания със собствените си ръце.Чудесно, за да може да започнете да практикувате.Направен от добър материал, той може да задоволи вашите нужди.Благодарение на простия дизайн, удобен за вас в експлоатация.И вие можете да направите своята кукольную главата си с ръце.

R

Продукти в категория