.

.

WPYYI Ракита кошница от ратан за Пикник, Органайзер за плодове и Хляб с дръжки за ръчно изработени (Цвят: кафяв размер: 40x30x18 см)

WPYYI Ракита кошница от ратан за Пикник, Органайзер за плодове и Хляб с дръжки за ръчно изработени (Цвят: кафяв размер: 40x30x18

BGN 3.33
Продукти

Изработен от ратан със здрава конструкция за продължителна употребаИзработени изцяло ръчно, тя е предназначена не само за ежедневна употреба, но и за бродерия. Компактен дизайн, удобство и спестяване на пространство.Отличен за къмпинг, използване на закрито или на открито.Идеален за къмпинг, използване на закрито или на открито и е много удобен за съхранение.Характеристики : Изработен от ратан със здрава конструкция за продължителна употреба.Изработени изцяло ръчно, тя е предназначена не само за ежедневна употреба, но и за бродерия. Компактен дизайн, удобство и спестяване на пространство.Отличен за къмпинг, използване на закрито или на открито.Идеален за къмпинг, използване на закрито или на открито и е много удобен за съхранение.Параметри : Материал : ротангопциональный размер : 45x35x20 см, 40x30x18 смЦвет : както е показано на снимките Количество : 1 бр. Забележка : Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Съдържание на опаковката : 1 х Кошница.

R

Продукти в категория