.

.

SCDHZP Пръстен с цип, в Ковчег за съхранение на Бижута, Мини-Организаторите за обеци, Дисплей, Подарък за дома, Изкуствена Кожа, Джобно пътни Настилки Многокамерное (Цв?

SCDHZP Пръстен с цип, в Ковчег за съхранение на Бижута, Мини-Организаторите за обеци, Дисплей, Подарък за дома, Изкуствена Кожа,

BGN 1.67
Продукти

Ковчег за бижута изработена от изкуствена кожа, която е различна здравина, мекота и дълъг срок на употребаТози тип бижута случаи се състои от няколко части и на множество слотове, в които можете да съхранявате различни декорации като колие, гривна, пръстен, обици и т., Мека вътрешна страна е добре да защитите вашата украса и не ги боли. дизайн с цип чудесно за съхранение и няма да позволи на бижута, изделия лесно падат.Лесно се пренася, и да ви е удобно да го вземе със себе си в пътуване.Това е една прекрасна ковчег за бижута за вас.Параметри : Материал : изкуствена кожа Цвят : черно, червено, златисто Размер : около 11x9,4x5,5 см (ДхШхВ) на Помещение включва : 1 бр. x ковчег за бижута Забележка : 1. Може би има малки дефекти от процеса на ръчно изработени; И метална ключалка може да изглежда като ръжда поради ретро ефекти. Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния. Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж.

R

Продукти в категория