.

.

Пробната на магазин за дрехи, Подови Преносим Дрешник, една Кука за Тиква, лесно Сдвигающаяся завеса и здрава Метална тръба За разделяне на Офис помещенията, Рафт з?

Пробната на магазин за дрехи, Подови Преносим Дрешник, една Кука за Тиква, лесно Сдвигающаяся завеса и здрава Метална тръба За разделяне на

BGN 7.47
Продукти

[Висококачествен плат] Плътен памучен и бельо плат, естествен цвят, здрав материал, устойчив на абразия и издръжлив, не е лесно да се колебае, влагоустойчив, отговарят на високи и не е лесно да избледнява [Трайни и преносими] Метална рамка здрав и стабилен, с висока носеща способност; лек, с малки размери, лесен за пренасяне и преместване, а също така е удобно да се съхраняват. [Изключителен дизайн] Край на завесата е снабден с магнити, тя е затворена, и я лесно отваряне, осигуряване на по-безопасно място за уединение.То е с метални петлицами, защитени от корозия, за да се предотврати прекъсване на дупки. [Независим стил] Затвореното пространство, монтиран на стената дизайн, удобни и дишащи, лесен за инсталиране, здрав и стабилен, спестяващ място. [Приложими места] Магазини за дрехи, молове, офиси, специализирани магазини, спални, временни тоалетни в зоните на бедствие, общежития и други места, изискващи личното пространство. [Висококачествен плат] Плътен памучен и бельо плат, естествен цвят, здрав материал, устойчив на абразия и издръжлив, не е лесно да се колебае, влагоустойчив, отговарят на високи и не е лесно да избледнява. [Трайни и преносими] Метална рамка здрав и стабилен, с висока носеща способност; лек, с малки размери, лесен за пренасяне и преместване, а също така е удобно да се съхраняват. [Изключителен дизайн] Край на завесата е снабден с магнити, тя е затворена, и я лесно отваряне, осигуряване на по-безопасно място за уединение.То е с метални петлицами, защитени от корозия, за да се предотврати прекъсване на дупки. [Независим стил] Затвореното пространство, монтиран на стената дизайн, удобни и дишащи, лесен за инсталиране, здрав и стабилен, спестяващ място. [Приложими места] Магазини за дрехи, молове, офиси, специализирани магазини, спални, временни тоалетни в зоните на бедствие, общежития и други места, изискващи личното пространство.Пробната Марка : GAYAN Артикул : GYS-081 Цвят : както е показано Размери : 85 X85 X200 см, 100 X100 X200 см Брой : 1 Размери : ширина x височина (поръчка) комплекта включва : душ завеса x 1 Метална рамка x 1 (черна) ・магнит за затваряне на пердета. ・Може да е компактно съхранява, когато не се използва, спестяване на място.

R

Продукти в категория