.

.

MPPT Контролер за зареждане на слънчева батерия 100 Ампера, Регулатор за соларни панели 12v/24, двойно USB-Порт за Зарядно устройство за Слънчеви панели, Интелигентен регу?

MPPT Контролер за зареждане на слънчева батерия 100 Ампера, Регулатор за соларни панели 12v/24, двойно USB-Порт за Зарядно устройство

BGN 1.67
Продукти

12 /24 В двойна USB-порт MPPT, определяне на максимален ток.Строг контрол на качеството, надеждна зареждане.Този брилянтен слънчев контролер на заряд на MPPT е подходящ за оловно-киселинни акумулаторни батерии (отворен, AGM, гелевых) и Ni-MH, Li-ion или други батерии.Може да се използва за домакински уреди, бивакуване на открито, улични лампи, джипове и т. 【MPPT слънчев контролер на заряд на】 Има много видове MPPT технология, нашата технология Mppt слънчев контролер е предназначена за определяне на максималния зарядно на ток, а не тип подобряване или автоматично зареждане напрежение на слънчеви панели. 【Високоефективен контролер на заряд на】 В сравнение с обикновен слънчев контролер на заряд, този MPPT-контролер може да се подобри ефективността на 10-30%. 【За различни оловно-кисели батерии】 моля, Обърнете внимание : Този слънчев регулатор е подходящ за различни оловно-кисели батерии : отворени, AGM, гелевых.Ако заряжаете други батерии, трябва да сте запознати с характеристиките на своите клетки и да зададете съответните настройки за таксуване. 【12/24 В двойна USB 】 Този контролер автоматично се адаптира към 12 v/24 В, за първото използване, моля, уверете се, че напрежението на батерията е достатъчно, за да контролер може да определи правилния тип на батерията. 【Бележки за инсталиране】 Моля, обърнете внимание на начини за свързване, първо се свържете батерията, след това слънчев панел (моля, не променяйте ред). 【Сигурност】Слънчев контролер ще отделят топлина по време на работа.Моля, уверете се, че контролера е на равна повърхност и добре проветриво място.CE сертифицирани, много сигурни и надеждни, когато се използва правилно.

R

Продукти в категория