.

.

Магазин за дрехи Примерочной, Портативна Мобилна Съблекалня, Устойчива Метална Рамка и Преграда за уединение, Параван за Съблекални за офис Търговски центрове (си?

Магазин за дрехи Примерочной, Портативна Мобилна Съблекалня, Устойчива Метална Рамка и Преграда за уединение, Параван за Съблекални за офис

BGN 2.33
Продукти

Голям капацитет : Рамка размер 85x85x200 см, 100x100x200 см, в която едновременно могат да се настанят 3-4 човека или инсталиране на седалки, обемът се увеличи, и той има високи практическите характеристикиПреносим съблекалня за магазин за дрехи : Квадратен корниз за пердета, изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, за да се осигури по-дълъг експлоатационен срок.Сверхтолстая неръждаема стомана и лесно почистване.Повече не се притеснявайте за отслаивающихся повърхности.Метална кука и контур : душ Завеса се отваря и затваря с помощта на 18 метални куки и вериги, които са трайни и водоустойчиви.Той е оборудван с неръждаеми метални втулками отгоре, предотвращающими разликата дупки.Пробната : Проста временна пробната много подходящи за офиси, на големи търговски центрове, бутици, магазини за дрехи, студия, салони за младоженци, къщи, гардеробных и т., Опаковка : за да ви помогне Да се осигури по-безопасна среда за пазаруване, метална рамка, опаковани по секции, не се износва и лесно се монтира.Описание на продукта Марка : GAYAN Артикул : GYS-064 Характеристики : ・Магнит затваря завесите. ・Разнообразие от цветове за използване в различни стилове на оформяне. ・Използването на висококачествени стоманени тръби, здрава рамка, висока устойчивост! ・Лесен монтаж. ・Може да е компактно съхранява, когато не се използва, спестяване на място. ・Просторно място ви позволява лесно да се променят, и вие можете лесно да носят дрехи. ・Който е издръжлив и водоустойчив.Той е оборудван с неръждаеми метални втулками отгоре, предотвращающими разликата дупки. ・Широко възхваляван за използването на снимачната сцена!Голям успех в различни сфери, като например дейности, развлечения, изложбени зали и магазини!Цвят примерочной : както е показано Брой : 1 Размери : ширина x височина (поръчка) комплекта включва : Плътна сянка x 1 метална рамка x 1 (black) аксесоари за инсталиране x 1 Сгъваема опаковка : Осигурява 100% гаранция безрисков отговори при безопасна покупка.

R

Продукти в категория