.

.

Шкаф за хладилник с противоскользящим основание за пералната машина Мултифункционална Регулируема Поставка за пералня и сушильной машини Шкаф за хладилник с кра?

Шкаф за хладилник с противоскользящим основание за пералната машина Мултифункционална Регулируема Поставка за пералня и сушильной

BGN 2.67
Продукти

【Регулируеми крака и гумени постелки】 : С четири нескользящими гумени подови изтривалки на разположение на върха за надеждно улавяне на уреди и предотвратяване на подхлъзване, докато регулируеми крака върху основата позволяват регулиране на височината Д/Ш : 17,71-25,59" (45-65 см); H : 9 【Висококачествени материали】 : Основаване на хладилника са произведени от висококачествена неръждаема стомана и PVC, то е много трайно и стабилно.Той може да поддържа устройства с тегло не повече от 250 кг. 【Приложими модели】 : Нашата поставка за пералня подходящ за сушилок, перални машини, фризера, хладилници, шкафове, тигани, климатици, мебели и т. (Предполага валяк, моля купя 12 фута).Тази поставка може да се използва, за да почисти вашите уреди от пода и да ги повдигне на по-подходяща работна височина, така че не трябва да бъде твърде силно да се наведе, за да вземете нещо.Защитава вашата талия и приятелски се отнася до възрастните хора.Това решава проблема сложно за дрениране и почистване.В същото време битова техника можете да се вдигне от земята, ефективно се избягва пряк контакт със земята.Предпазва от появата на ръжда и лесен за почистване.Важна забележка : . Моля, поставете крака уреди на 4 ъгъла на основната стойка, за да се осигури балансирано усилие базова влакчета да се избегне увреждане. Моля, уверете се, че дължината на тръбата, поставена в тава, е същото като с лявата, така и дясната страна, за да се осигури балансирано усилие базова влакчета да се избегне увреждане. Моля, измерете размера на машината, преди да инсталирате и съответно регулиране на размера на основата.Уверете се, че размерът на основата на подходящ. Моля, проверявайте по няколко пъти, постоянно ли основание преди всяко поставяне.Благодарение на основата хладилник повдигната, което ви позволява удобно да вземе нещата, предпазва талията.В същото време удобно за почистване дъното на хладилника.Чрез основаване на малка пералня вдигна, а выпускное дупка за вода вдигна, за да реши проблема неудобного източване.В същото време следете за това, че оборудването не ржавело във влажна среда.Благодарение на основата на малка винарска шкафче повдигната, за да може лесно да се достигне до нещата и защита на вашата талия.

R

Продукти в категория