.

.

модерен мъжки якета с руното Softshell подплата /Зимни Улични палто/Ветровка / Водоустойчива средство със средна плътност.

модерен мъжки якета с руното Softshell подплата /Зимни Улични палто/Ветровка / Водоустойчива средство със средна плътност.

BGN 18.66
Продукти

Ветрозащитная преграда и защита на брадичкатарегулируеми маншети на куки и панти. Гърдите джоб с цип, 2 големи вътрешни джоба. Джобове за ръце с цип осигуряват топлина и място за съхранение. Ски яке с руното облицовка.Тази яке съчетава в себе си всекидневни градски стил с ветрозащитной водоустойчива защита за комфорт в ежедневието. външната мека обвивка, вътре в руното на лигавицата.Само ръчно пране.DWR (Durable водоустойчив) Изработени отвън софтшелл - осигурява ветроупорен характеристики при запазване на воздухопроницаемого комфорт и отблъсква лек дъжд, влага и снежинки.Вътрешната част на руното лигавицата - осигурява допълнителна топлоизолация и отвежда влагата.Высокофункциональная конфигурация джобове - включва в себе си няколко джоба за удобно съхранение на предмети от първа необходимост.Регулируеми подгъва и маншетите - запазват топлината на тялото ви, а също така правят тази тактическа яке идеална многослойни дрехи за по-ниски температури.Закопчалката на ципа - дава възможност за лесно обличане / да се оттеглят и да дава на този прекрасен обект за дрехи с елегантен и модерен вид.Пране и грижа : МАКСИМАЛНА температура 30 ℃, редовен цикъл, да изсъхне, да не се избелва, да не се гали.Тази яке съчетава в себе си всекидневни градски стил с ветрозащитной водоустойчива защита за комфорт в ежедневието. външната мека обвивка, вътре в руното на лигавицата.Само ръчно пране.DWR (Durable водоустойчив) Изработени отвън софтшелл - осигурява ветроупорен характеристики при запазване на воздухопроницаемого комфорт и отблъсква лек дъжд, влага и снежинки.Вътрешната част на руното лигавицата - осигурява допълнителна топлоизолация и отвежда влагата.Высокофункциональная конфигурация джобове - включва в себе си няколко джоба за удобно съхранение на предмети от първа необходимост.Регулируеми подгъва и маншетите - запазват топлината на тялото ви, а също така правят тази тактическа яке идеална многослойни дрехи за по-ниски температури.Закопчалката на ципа - дава възможност за лесно обличане / да се оттеглят и да дава на този прекрасен обект за дрехи с елегантен и модерен вид.Пране и грижа : МАКСИМАЛНА температура 30 ℃, редовен цикъл, да изсъхне, да не се избелва, да не се гали.

R

Продукти в категория