.

.

Bumobot/Детски Спортни Ръкавици Без пръсти, Детски Вело Ръкавици, Нескользящие Бебешки Ръкавици с Полупальцами за Момчета и Момичета за Колоездене, Риболов, скално Ка?

Bumobot/Детски Спортни Ръкавици Без пръсти, Детски Вело Ръкавици, Нескользящие Бебешки Ръкавици с Полупальцами за Момчета и Момичета

BGN 5.38
Продукти

НайлонВисококачествени материали : Нашите детски велосипедни ръкавици изработени от висококачествени платове, прошиты машинно шевове, меки и дишащи, еластични и удобни.Нескользящий дизайн : Нескользящий гелевый дизайн на дланта за повишаване на износоустойчивостта и по-добра устойчивост на хлъзгане.Удобна закопчалка Част на китката с цип велкро, която по ваше желание регулира степента на затягане, се стабилизира и предоставя на китката.Ергономичен дизайн, естествени извити пръсти отговарят на стандарт ергономичен, осигуряват гъвкавост и комфорт за пръстите.Многоцелеви : Тези детски спортни ръкавици са идеални за използване от деца за колоездене, къмпинг, пешем туризъм, риболов, конна езда, голф и други спортове на открито.Това помага за предпазване на децата от нараняване. идеални ръкавици на половин пръст за деца : 1. Удобен, нескользящий дизайн, гъвкава, еластична и дишаща. Защитете ръцете на децата, се пренасят спорт и свободно да играе. Закопчалката на една кука и контур, регулируема каишка за китката, нагоре комфорт. Чудесен подарък за момчета или момичета : те могат да носят нашите детски ръкавици по време на риболов, каране на колело, туризъм, джогинг, каране на ролкови кънки, езда, активна почивка, речи и т. Информация за размер : Подходящ за деца от 4-14 години Обиколката на дланта : Малка : 3,8-4,81 инча/9,7-12,2 см Средно : 3,9-4,91 инча/9,9-12,5 см Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 (см).Моля, измерете обиколката на ръката си, след това се уверете, че ръкавици са подходящи за вас .Пратката включва : 1 двойка * детски ръкавици на полпальца, детски ръкавици на полпальца, детски спортни ръкавици, нескользящие ръкавици за деца, детски вело ръкавици, детски ръкавици за риболов, велосипедни ръкавици без пръсти за момичета, велосипедни ръкавици, за момчета и момичета.

R

Продукти в категория